Habertürk'ün haberine kadar 2007 yılında omurgasından işlem geçiren meşhur müzik grubu 'Genesis'in üyelerinden Phil Collins, 2017'de de sağlık durumu durumunun bozulmasına niçin olan talihsiz bir kaza geçirmişti. Evinin banyosunda düşen Collins, sonradan bir dizi ameliyat olmuştu.

Yaşadığı zorlu işlem nedeniyle yaşamdaki hareketliliği azalan meşhur müzisyenin sol elinde sinirleriyle ilgili bir sorunu bulunuyor.

"ARTIK BATERİ BAGETİNİ ZORLUKLA TUTUYORUM"

'Genesis' grubunda baterist olarak bulunan 70 yaşındaki Collins, önceki gün BBC'de yayına katıldı. sağlık durumu hakkında bilgi veren Phil Collins, "Hayır, hala bateri çalamıyorum. Bunu yapmayı isterdim. Lakin çağrıda bulunmak istiyorum oysa artık bu elle bateri bagetini bile zorlukla tutuyorum." dedi.

Yaptığı açıklamalarla hayranlarının yüreğini burkan meşhur müzisyen, bununla birlikte işitme sorunları da yaşıyor.

"TURNEYE KATILMAYACAĞIM"

Phil Collins, röportajda grubunun turnesine de katılmayacağını söyledi. Onun yerine grupta, oğlu Nic Collins yer alacak. Phil Collins turneyle ilgili olarak, "Her Yerde yollarda edinmek isteyip istemediğimi de bilmiyorum..." diye konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bir-dizi-operasyon-geciren-phil-collinsin-elleri-tutmuyor-haberi-538203