Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine kadar İstanbul Beşiktaş'ta bir mekana eğlenmeye dışarı giden eski manken Gizem Akbaş eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta göre insafsızca darp edildi.

Akbaş'ı sosyal ağ paylaşımından takip edip bulan Ayta hakkında uzaklaştırma kararının olduğu öğrenildi. 

Ortaköy'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olay iddialara tarafından şöyle yaşandı:

Gizem Akbaş mekana arkadaşlarıyla bilikte eğlenmeye gitti. O sırada fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Paylaşımları görebilen eski erkek arkadaşı da aynı mekana gitti.

Genç kadının masadan kalkıp lavaboya gittiğini görebilen eski sevgili Mücahit İsmail Ayta, bir anda Gizem Akbaş'ın yüzüne yumruk attı. Burnu kırılan Akbaş yere düşünce de durmayan saplantılı eski sevgili, yerde de tekmelerini sürdürdü. O anlar kulübün kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay anı görüntülerinde, eski sevgilinin genç mankenin karşısına çıkıp aniden suratına yumruk attığı ve yere fikir her zaman tekmeler savurduğu görülüyor. daha sonra çevredekilerin gelmesiyle tartışma sona eriyor.

'EN AĞIR CEZAYI ALSIN'

Durum sonrası konuşan manken Gizem Akbaş, "Takriben bir yıl önce beni aldattığı için ayrılma kararı aldım. Bunu bir türlü kabullenmedi. Aralıksız şiddete başvurdu. 'Benden ayrılamazsın' diyordu. Şikâyetçi oldum, hakkında uzaklaştırma kararı çıkardım. Buna karşın beni sosyal medya paylaşımlarımdan görüp olay günü bulunduğum mekana gelmiş. Yumrukladı. Yere düştüm, saçımdan tutup tekmeler savurmaya başladı. Acımasızca vurdu. Şikâyetçi oldum. İfadesi bile alınmadan Bodrum'a tatile gitti" dedi.

"Yaptığının onun yanına kalmasını istemiyorum" diyen Gizem Akbaş, "Görüntüler apaçık hiçbir sebep yokken karşıma çıkıp beni öldüresiye darp etti. En ağır şekilde cezalandırılsın, yargı yerini bulsun istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bir-donemin-unlu-mankenine-muzikholde-olduresiye-dayak-haberi-535812