Bir kadının değişim hikayesi! Hazar Ergüçlü’nün Hayat Bugün dizisini kabul etmesinin bir nedeni var!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Hayat Bugün isimli yeni dizinin başrollerinden birisi de Hazar Ergüçlü oldu. Hande Doğandemir ile birlikte hikayenin etkili kadın oyuncularından birisi olan Hazar Ergüçlü, Suzan isimli doktoru canlandıracak. Suzan karakteri ile kendi kişiliğinden fazla ayrı birisine yaşam vereceğini söyleyen Hazar Ergüçlü, hem heyecanlı hem de yeni bir tecrübe yaşayacağı için mutlu.

19 Ekim Çarşamba günü birincil bölümü yayınlanacak olan Yaşam Bugün isimli dizi, Amerikan dizisi New Amsterdam’dan uyarlandı. Dünya çapında birincil uyma projesi olduğu için de büyük yük taşıyor. Hazar Ergüçlü yeni projesini onaylama sebeplerini ve canlandırdığı karakterin detaylarını anlattı. Suzan Mayer karakteri oyuncunun daha önce hiç canlandırmadığı, çok öbür özellikleri bulunan bir kadın karakteri olacak.

İzleyicilere umut aşılayan, kalplerinden ferahlık yaratacak bir dizi olarak öne çıkan Hayat Bugün’de güçlü kadınlar göreceksiniz. Suzan isimli doktor da bu zinde kadınlardan birisi ve Hazar Ergüçlü’nün rolü kabul etmesinde de karakterin detayları etkin oldu.

Suzan karakterini canlandıracak olmanın kendisini Yaşam Bugün dizisine çektiğini gösteren oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “Bu projeyi kabul etmemde Suzan karakterinin de çok etkisi oldu. Dinç, sert, inatçı, sır saklayan bir doktor Suzan. Lakin cümbür cemaat gibi yaşam onu da değiştirecek. Hastalarının hikayelerinde mucizeler yaratırken onun dönüşümüne şahit olmak, yaşam verecek olmak çoktan fazla heyecanlandırıyor.”

Ünlü oyuncu, New Amsterdam’ın kendisinin de izlediği ve fazla beğendi bir proje olduğundan da bahsetti. Intibak hikayenin de iyi olduğunu ve kuvvetli bir kadro oluşturulduğunu belirten oyuncu, “Bir araya gelen ekibin işinde çok başarılı ırk olmaları beni bu projeye çekti” dedi.

Hayatta insanların değişimine örneklar sunacak olan dizideki Suzan karakteri de tüm bu sert yapısına karşın, süre içinde farklılaşacak. Ulaş Tuna Astepe’nin canlandırdığı Uzlaştırma Güvener karakterinin hastaneye baş doktor olarak gelmesi ve yaptığı şartların değişmesi en fazla Suzan Mayer karakterini etkileyecek.

Dizide Onkoloji esas bilim dalı başkanı Suzan Mayer olarak izleyeceğiniz Hazar Ergüçlü, karakterin değişiminin nasıl gerçekleşeceğini şu sözlerle anlattı:

“Suzan Mayer, oldukça sır saklayan, sert, zinde bir kadın kişilik. Işlem içinde Uzlaştırma’ın hastaneye gelmesi ve yaptığı değişikliklerle birlikte, Suzan’ın da karakter değişimine uğradığını görüyoruz. Benim için yeni bir şart. Ben hiç bu dek duygularını belirlenmiş etmemeye çalışan, sert, mesafeli, ketum bir kişilik oynamamıştım.”

Yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali’nin oturduğu, uyarlama senaryosunu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban’ın kaleme aldığı “Yaşam Bugün” Çarşamba akşamı 20.00’de Show TV’de başlıyor!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bir-kadinin-degisim-hikayesi-hazar-erguclunun-hayat-bugun-dizisini-kabul-etmesinin-bir-nedeni-var/1340057