Bir Küçük Gün Işığı Cannes’da boy gösterdi! Berk Oktay ve Seray Kaya nefes kesti!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı- Türk dizileri, filmleri, yapımları, TV gösterileri ve davet içeriklerinin görücüye çıktığı MIPCOM Fuarı, 17 Ekim Pazartesi günü Fransa’nın Cannes şehrinde başladı.

ATV’de yayınlanan Bir Minik Gün Işığı adlı dizide başrolde yer alan Seray Kaya ve Berk Oktay’da etkinliğe katılan meşhur isimler aralarında yer aldı.

Organizasyondan görüntüleri sosyal medya hesaplarında da paylaşan iki meşhur ad şıklıklarıyla hayranlarından bütün not aldı.

İkili uyumlarıyla geceye damga vurdu. Güzel oyuncu Seray Kaya partneriyle beraber katıldığı gecede şıklığıyla göz kamaştırdı. Hoş oyuncu beyaz saten kumaştan, straplez,  derin yırtmaçlı elbisesinin altına giydiği siyah file çorabıyla hayranlarını büyüledi.

3 sezon süren Kadın dizisinde canlandırdığı ‘Sevimli’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından belli Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı’nda canlandırdığı ‘Elif’ karakteriyle de kısa sürede izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başardı.

Seray Kaya’nın ekrandaki performansını gören hayranları, ‘Elif’ karakterinin ruhuna bürünmesinden ve gerçeğe yakın oyunculuk sahnelemesinden çok hoşnut. Dizide ‘Fırat’ karakteriyle izleyici karşısına meydana çıkan Berk Oktay’da, Yasaklanmış Elma’da canlandırdığı ‘Çağatay’ karakterinin ardından Bir Küçük Gün Işığı’nda Seray Kaya ile hoş bir ahenk yakaladı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bir-kucuk-gun-isigi-cannesda-boy-gosterdi-berk-oktay-ve-seray-kaya-nefes-kesti/1340136