Bir Küçük Gün Işığı dizisinin sürprizi Şeyma Korkmaz oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Şeyma Korkmaz, başlangıçta jurnal dizi Beni Affet ile izleyiciyi etkilemişti. Başarılı oyuncu, dizide Feride karakterine yaşam veriyordu ve bütün 7 sezon boyunca yer aldığı günlük dizi sayesinde büyük bir hayran kitlesi edinmişti.

2011 ile 2018 yılları arasında Beni Affet ile kazandığı şöhret sonrası prime time dizilerde rol almaya başladı oyuncu. İlk olarak Kuruluş Osman dizisinde Mari karakteriyle ekranlara geldi. Performansı ile alkış toplayan Şeyma Korkmaz, yeni sezonda ise atv’nin gösterişli dizisi Bir Ufak Gün Işığı dizisinde ortaya çıktı.

Üç yıldır setlere ara veren oyuncunun bu kere Berk Oktay ve Seray Kaya’nın başrolünde yer aldığı Bir Minik Gün Işığı dizisi, ilk bölümüyle dikkatleri çekti. Dizide Sude karakteriyle yer alan Şeyma Korkmaz, hikayenin tam merkezinde duran bir kadına yaşam veriyor.

Sırlarla dolu hikayesinde herkesin heyecanla peşine düşüp takip ettiği Elif’in neler yaşayacağı merak konusu. Fazla sevdiği ve büyük aşk yaşadığı eşi Hakan’ın ölümü ile aniden yaşadığı hayatın adamakıllı yalan olduğunu öğrenmesi, olayları öbür bir yere götürüyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin sürprizi Şeyma Korkmaz oldu! 12

Seray Kaya’nın yaşam verdiği Elif’in, eşinin dahası kızı olduğunu öğrendikten daha sonra başlayan esrarengiz olaylarla birlikte yaşayacakları, izleyicinin de merakını cezbetti. Nüfusuna belirli ufak kızın annesinin kim olduğu ise Elif’in çözmesi gereken en büyük sırlardan birisi.

Bu arada olayların ortasındaki bayan Sude olarak Şeyma Korkmaz, dizide önemli bir rolde yer alıyor. İzleyicinin Sude ile ilgili gerçekleri öğrenmek için ilgiyle beklediği dizide Şeyma Korkmaz, çok bambaşka bir karaktere hayat veriyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin sürprizi Şeyma Korkmaz oldu! 13

Oyuncu, yeni rolü için fazla heyecanlı olduğunu belirterek “Çünkü daha önce hiç oynamadığım bir kişilik ve benimle de hiçbir alakası olmayan bir karakter. Sude karakteri için fazla heyecanlanmıştım” açıklamasını yapıyor.

Bir Minik Gün Işığı dizisinin setteki enerjisinin yüksek olduğunu ve düzenli bir çalışma içinde olduklarını belirten Şeyma Korkmaz, “İnşallah bu enerjimiz seyirciye de geçer ve onlar da fazla keyif alırlar” temennisinde bulunuyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bir-kucuk-gun-isigi-dizisinin-surprizi-seyma-korkmaz-oldu/1335658