Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Fulya Zenginer’in günleri bakın nasıl geçiyor!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Ufak Kadınlar dizisinde canlandırdığı ‘Yeliz’ karakteriyle bilinen Fulya Zenginer, grafik sanatçısı eşi Küntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri oğullarını, iki ay önce kucaklarına almıştı.

İlk kere anne olmanın mutluluğunu yaşamış ve oğlunun bakımıyla kimsesiz ilgilenen Zenginer,  instagram hesabından ufak oğluyla birlikte verdiği pozları yayınlayarak hayranlarını mest ediyor.

Fulya Zenginer’in sosyal medya hesabından yaptığı son asıl-oğul paylaşımı da takipçilerinden bütün anekdot aldı. Oğlunun omuzunda uyurken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncu gönderisine, “Milantesi… Haftanın ‘Milan’ günü. Gerçi benim için her gün Milan günü…” ifadelerini not düştü.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Fulya Zenginer'in günleri bakın nasıl geçiyor!.. 1

Takipçileri Fulya Zenginer’in gönderisine, ‘Çok tatlı’, ‘Pili bitmiş sanırım’ ve ‘Maaşallah’ şeklinde yorumlarda bulundular. Doğumdan sonra yaptığı açıklamada oğlu için bakıcı tutmayacağını da açıklayan Fulya Zenginer, “Oğlumu bakıcıya emanet edemem. Onu kendim büyüteceğim çünkü her anında, her saniyesinde onun yanına olmak istiyorum.” şeklinde konuşmuştu.

Eşinden evlenme teklifini Milano’da alan ünlü oyuncu bu yüzden oğlunun ismini Milan koyduğunu da açıklama etmişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bir-suredir-ekranlardan-uzak-olan-oyuncu-fulya-zenginerin-gunleri-bakin-nasil-geciyor/1335582