Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Bülent Polat çok farklı bir diziyle dönüyor!

atv ekranında 4 sezon sürekli ve çekimleri Adana’da yapılan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Bülent Polat fazla başarılı bir performansa imzasını attı. Konağın kahyası Gaffur karakteri ile 4 sezon baştan başa dram projesinin gülümseten yüzü olan Bülent Polat yaz döneminin sevilen dizilerinden Seversin’e davetli oluyor…

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin, yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı izleyicisi ile buluşuyor. Dizi, eğlenceli hikayesiyle olduğu dek konuk oyuncularıyla da adından laf ettirmeye devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Bülent Polat çok farklı bir diziyle dönüyor! 1

Seversin’in 3 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 10’uncu bölümüne canlandırdığı karakterler ile her daim adından laf ettiren başarılı oyuncu Bülent Polat konuk oluyor. Polat dizide, Asya ve Tolga’nın rol aldığı Aşk Girdabı dizisinin senaristi Sefa Oran karakterine yaşam verecek.

Asya ve Tolga kendi iç dünyalarında aşkı sorgularken kendilerini bir aşk krizinin içinde bulacak. Sevilen ikili Sefa Oran’ı sevgilisine kavuşturabilecek mi? Bütün bu olaylar yaşanırken dizinin geleceği ne olacak?

Seversin yeni bölümleri ile her Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bir-zamanlar-cukurovadan-sonra-bulent-polat-cok-farkli-bir-diziyle-donuyor/1331899