Bir zamanların küçük oyuncusu büyüdü de teyze oldu! Sihirli Annem dizisinin Çilek’inden söz ediyoruz!

.com/Ayrıntı –Bir dönemin unutulmaz olağanüstü dizisi Sihirli Annem’de canlandırdığı  ‘Çilek’ karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Zeynep Özkaya şimdilerde 24 yaşında.

Mühendislik bölümünden mezun olan ve influencerlık yapan oyuncu teyze oldu. Cansu adında bir ablası olan Zeynep Özkaya, ablasının doğumuyla birlikte ilk kez teyzelik duygusunu yaşadı.

Zeynep Özkaya, yeğeniyle birlikte fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Özkaya, duygularını şu sözler ile açıklama etti; “Sonunda teyze oldum!! öyle farklı bir gündü ancak bizim için. Çok ani gelişti fakat çok şükür fakat tüm süreci sağlıkla atlattık”

Bir zamanların küçük oyuncusu büyüdü de teyze oldu! Sihirli Annem dizisinin Çilek’inden söz ediyoruz! 1

2003 -2012 tarihleri aralarında yayınlanan ve o dönem ekranlara damga vuran, bilhassa çocukların ilgiyle peşine düşüp takip ettiği olağanüstü türdeki Sihirli Annem adlı dizide rol aldığı sıralarda az önce 6 yaşında olan oyuncu, sonrasında ekranlarda yer almadı. Zeynep Özkaya uzun zamandır hayranlarıyla, sosyal medyada ürettiği içerikler vasıtasıyla bir araya geliyor.

Markalarla dağıtılmış işbirlikleri yaparak ilerleyen oyuncu geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir davette basın mensuplarına yaptığı açıklamada setleri özlediğini söylemişti. Dizi teklifi alırsa düşüneceğini belirten Zeynep Özkaya, eğer iyi bir öykü olursa bitmiş dizi setlerine dönmeyi fazla istiyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bir-zamanlarin-kucuk-oyuncusu-buyudu-de-teyze-oldu-sihirli-annem-dizisinin-cilekinden-soz-ediyoruz/1328215