Birand Tunca’yı özleyen hayranlarına müjde! Özlem çok yakında bitiyor!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Erkenci Kuş adlı dizide ‘Emre Divit’ olarak izlediğimiz Birand Tunca, en büyük kariyer çıkışını da Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisiyle birlikte rol aldığı bu yapım bir uçtan bir uca elde etti.

Dizinin ardındaki çoğu önerge bölge oyuncu, çeşitli sinema filmlerinde rol aldı. Oyuncu bir süre önce Ruins isimli kısa bir filmde rol aldı.

Bu kısa filmdeki performansıyla dikkatleri üstüne çeken Birand Tunca uluslararası bir başarıya imza attı. Oyuncu bu filmle, London Fashion Film Festivali ve La Jolla International Fashion Film Karnaval’i olmak üzere toplam üç festivalde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ dalında namzet gösterildi.

Senaryosu ve yönetmenliği Dikte Mavitan’a ait Ruins isimli kısa filmde Birand Tunca’nın yanı sıra Gülcan Arslan, Müjde Bilirkişi ve Aslı Mavitan rol aldı. Birand Tunca filmin birincil tanıtımını sosyal medyada paylaştı.

Filmin tanıtımı, uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı. Paylaşımın altına kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı.

2014 yılında Diriliş Ertuğrul isimli dizideki ‘Bisol’ karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Birand Tunca, sonraki dönemde de üst üste önemli rollerde yer aldı. Yunus Emre dizisinden sonra Aşk Latfan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinde rol alan oyuncu bir süredir televizyon ekranlarında herhangi bir yapımda yer almıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/birand-tuncayi-ozleyen-hayranlarina-mujde-ozlem-cok-yakinda-bitiyor/1333457