Birce Akalay ile Oktay Kaynarca ikilisinin yeni dizide buluşması için şans hala var!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Meşhur oyuncu Birce Akalay, son dönemin gözde isimlerinden birisi ve yayınlanan iki projesiyle de oldukça başarılı bir dönem geçiriyor. Oktay Kaynarca da son dönemin öne çıkan bayan oyuncularından olan yakın arkadaşını kendisinin yapımcısı ve başrolünde yer aldığı diziye ziyafet etti.

Oktay Kaynarca ile Birce Akalay ikilisinin birlikte görüşmesi basında haber olmuş ama ikili yeni bir proje konusunda net bilgiler vermemişti. Birce Akalay, sonra yaptığı açıklamada Ben Bu Cihana Sığmasam dizisi için öneri geldiğini fakat demin yanıt veremediğini söylemişti.

Oyuncu,, kendisi için Kuş Uçuşu dizisinin öncelikli olduğunu ve ikinci sezonun çekilme ihtimali sebebiyle de yeni bir anlaşma yerine getirmek istemediğini açıkladı.

Dünyanın çoğu ülkesinde büyük başarı şampiyon Kuş Uçuşu dizisinin elde ettiği bu sonuçtan fazla memnun olan oyuncu, yaz tatilini de planlayamadı. Çünkü henüz Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili ikinci sezon onayı çıkmadı ve planlama da yapılamadı.

Birce Akalay ile Oktay Kaynarca ikilisinin yeni dizide buluşması için şans hala var! 1

Diziyi öncelik listesinin başına yerleştiren Birce Akalay, bununla birlikte kış sezonunda bir televizyon dizisiyle de ekranda olmayı fazla istiyor. Ben Bu Cihana Sığmazam isimli üretim için hemen şimdi yanıt veremeyen oyuncu, Kuş Uçuşu dizisi için olur ya ikinci sezon çekim planlaması oluşur ise bu durumda dostu Oktay Kaynarca’nın teklifine bir yanıt verebilecek.

Netflix tarafında da Kuş Uçuşu dizisinin dünya çapında büyük başarı elde etmesi memnun etme yarattı ve gelen bilgiler ikinci sezon onayının da yakında çıkacağına muhabere ediyor.

Birce Akalay ile Oktay Kaynarca ikilisinin yeni dizide buluşması için şans hala var! 2

Birce Akalay hayranları da heyecanla hem bu dizinin ikinci sezonu için olumlu haberler bekliyor keza de oyuncunun kış sezonunda bir televizyon dizisinde rol almasını açlık ediyor.

Birce Akalay için hemen şimdi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer alma fırsatı devam ediyor ve yakın zamanda da bir netlik yaşanabilir.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/birce-akalay-ile-oktay-kaynarca-ikilisinin-yeni-dizide-bulusmasi-icin-sans-hala-var/1327684