Birce Akalay mest oldu! Kuş Uçuşu dizisi tahminlerinin ötesine geçti, fırtına estirdi!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Meşhur oyuncu Birce Akalay keza Kuş Uçuşu ayrıca de Mezarlık isimli dizilerle gündemde yer almaya devam ediyor. Netflix’te Haziran başında izleyicilerle buluşan Kuş Uçuşu isimli dijital dizi büyük beğeni topladı. İbrahim Çelikkol ile yıllar daha sonra her tarafta aynı sette buluşan oyuncu, hem Miray Daner ile birlikte de çok etkili sahnelerde yer aldı.

Kuş Uçuşu dizisi, Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede büyük galibiyet kazandı ve bu durumu şaşkınlıkla izleyen Birce Akalay’ın tahminlerinin bile üstüne çıkan bir sonuç ortaya çıktı. Bu durumun memnuniyetini yaşamış oyuncu, dizinin ikinci sezonunun kendisi için öncelikli proje olacağını duyurdu.

Mezarlık isimli 4 bölümden oluşan film serisinde ise bir dedektifi canlandıran oyuncu, Olgun Toker ile başrolü paylaştı. Mezarlık projesinde bayan cinayetlerini araştıran bir polis olarak izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu yeniden fazla olumlu yorumlar aldı. Son dönemde iki bambaşka proje ile Netflix’te hayranlarından beğeni alan Birce Akalay, yeni sezon için de yeni proje teklifleri alıyor.

Birce Akalay mest oldu! Kuş Uçuşu dizisi tahminlerinin ötesine geçti, fırtına estirdi! 1

Oyuncu daha önce yaptığı açıklamada ayrıca Kuş Uçuşu keza de Mezarlık projelerinin yayınlanmasını ve bunların devam çekimleri olabileceği için de net bir anlaşma gerçekleştirmek istemediğini söylemişti. Her iki proje de büyük beğeni toplarken, Birce Akalay’a en son Oktay Kaynarca’dan bir teklif geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki başarısının ardındaki Oktay Kaynarca kendisinin de ortağı olduğu şirketin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da başrolde yer alacak. Yakın arkadaşı Birce Akalay’a da öneri götüren Kaynarca, az önce olumlu yanıt alamamıştı.

Birce Akalay, katıldığı etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşlerinin gittiğini ve bunun kendisini hoşnut ettiğini anlatan Birce Akalay, Kuş Uçuşu izleyicilerden gelen tepkiler için şöyle konuştu:

“Başarılı olacağını biliyordum ama bu kadar dünya çapında beğenileceğini, bu kadar tepkilerin hoş olacağını varsayım etmiyordum, ön göremiyordum. Başarılı olacağına inandığım bazı ülkeler vardı. Tahminlerim vardı, bu kadar sevileceğini hiç düşünmezdim.”

Birce Akalay, Bodrum’da tatil yaptıktan sonra her yerde İstanbul’a döndü. Bu yaz aylarında çalışmayı istek eden oyuncu, işlerin gidişatının da bunu gerektirdiğini anlattı.

Henüz net bir anlaşması olmayan oyuncu, “Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonu olabileceğine dair hoş şeyler duyuyoruz. Onun için önceliğim o, yakın zamanda emin olur. Oradan çıkacak karara tarafından de televizyonda da ne yapabileceğime bakacağım. Ben de özledim televizyon seyircisini, ekranda olmayı. Fakat acilen önceliğim Kuş Uçuşu diyebilirim” açıklamasını yaptı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/birce-akalay-mest-oldu-kus-ucusu-dizisi-tahminlerinin-otesine-gecti-firtina-estirdi/1327697