Türkbükü'nün en popüler mekanlarından birinde 2020 yılında 78, 2021 sezonunda da 98 TL'ye servis edilen lahmacun, bu sezon bütün 195 TL'den müşteriye sunulacak. "Ete zam geldi, fiyat da natürel oysa artacak" diyenler için de hemencecik bir data paylaşayım...

Aynı mekanda vegan yani etsiz olarak servis edilen lahmacunun fiyatı da tam 175 TL olarak belirli. Lahmacunun olmazsa olmazı ayran da bu sezon müşteriyi serinletmek yerine içenin cebini yakacak. Çünkü 2020 yılında 35, 2021 yazında da 54 TL'den menüdeki yerini bölge ayran, bu yıl tam tamına 95 TL'den servis edilecek.

KONUT FİYATINA ŞEZLONG

Yani Türkbükü'nde denize karşı lahmacun ve ayran keyfi yerine getirmek isteyenin cebinden tam 290 TL çıkacak. Gelelim mekanın fazla konuşulan 'beach antre' ücretine. Bu yıl Türkbükü'ndeki bu popüler mekanda Ege denizinde serinlemek isteyenlere önerim, bir defa daha düşünmeleri.

Çünkü beach'e giriş fiyatı bu sezon tam 1.500 TL olarak muhakkak.

Yani mekana gidip denizin keyfini sürmek isterseniz en az 1.500 TL'yi gözden çıkarmanız durum. Aylık olarak beach'teki şezlongu rezerve ettirmek isteyenlerden de hemen hemen sezonluk kiralık bir villa parası yani tam tamına 45 bin TL ödenti talep ediliyormuş. Benzer mekanda kokteyl fiyatı da 400 TL'den başlıyormuş; benden uyarması!

İKİ KİŞİ 2 BİN TL

Gündüz deniz keyfi yaptığınız Türkbükü'nden çıkıp akşam yemeği için Gümüşlük'e gitmek isteyenleri de uyarmadan dinmek istemem. Gümüşlük'te yeniden Instagram'da fotoğraf paylaşmak için birbirleriyle yarıştığı meşhur bir balıkçı da geçtiğimiz senelerdeki kazık fiyatlarını sürdürmekte ısrarlı... Geçtiğimiz hafta sonu bu mekana iki birey dışarı giden bir arkadaşım, alkol tüketmediği ve balık yemediği halde tam 2 bin TL hesap ödemiş.

Mekanda en basit mezelerin fiyatları 150 ile 450 TL arasında değişiyormuş.

UFUK ÖZCAN'IN TAKVİM GAZETESİ'NDE YAYINLANAN KÖŞE YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bodrumda-kazikbuku-sezonu-aciliyor-haberi-548774