Bolivya’da Hande Erçel ve Burak Deniz fırtınası esiyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Burak Deniz bugün yalnızca Türkiye’de değil bütün dünyada fırtınalar estiren iki başarılı oyuncu. Bu iki başarılı ismin yıllar önce birlikte rol aldığı Aşk Laftan Anlamaz dizisi Bolivyalı izleyiciyle buluşmaya başladı.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin ardındaki kariyerinde mükemmel bir çıkış yaparak adını tüm dünyaya duyurdu. Bugün Hande Erçel hangi ülkeye gitse etrafı hayranları kadar sarılıyor. Burak Deniz de Maraşlı dizisiye herkesin kalbini fethetti.

Bugün her ikisi de yıldız birer isim olan Hande Erçel ve Burak Deniz yıllar önce Aşk Laftan Anlamaz isimli bir dizide başrolü paylaşmıştı. O zamanlar her iki oyuncu da henüz yolun fazla başındaydı. Bolivyalılar fazla yakında bu dizi doğruca bu iki başarılı oyuncuyu hemen şimdi yolun başındayken izleme fırsatı bulacak. Aşk Laftan Anlamaz dizisi 1 Ağustos’tan itibaren Red Uno isimli kanalda yayınlanacak.

Bolivya’da Hande Erçel ve Burak Deniz fırtınası esiyor! 1

Aşk Laftan Anlamaz, yapımcılığını Bi Üretim’ın üstlendiği, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif ve Eda Tezcan’ın birlikte kaleme aldığı, romantik komedi türünde bir diziydi. Dizi toplam 31 birim ekranda kalmayı başardı. Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisi, büyük hayran kitlesine ulaştı ve geniş kitleler tarafından bu dizi tamamen tanındı.

Dünyanın çoğu ülkesinde de yayınlanan dizide Hande Erçel ve Burak Deniz’in yanı sıra Bülent Emrah Aydınlık, Oğuzhan Kabri, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Süleyman Felek, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, İsmail Ege Yanılmaz, Sultan Köroğlu Kılıç, Evren Duyal, Nazan Diper, Metin Akpınar, Birand Tunca, Favori Kocaoğlu, Gökhan Niğdeli, Elif Doğan, Metehan Kuru, Oğuz Mektep gibi isimler yer alıyordu.

Dizinin konusu şöyleydi: Tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Yaşam’la (Hande Erçel) bir rastlantı sonucunda karşılaşır.

Hayat, İstanbul’da ayakta kalmaya çalışan bir genç kızdır. Bir sabahleyin annesi Emine (Sultan Köroğlu Kılıç) gelerek bir süredir meslek bulamayan Hayat’ı memlekete geri dönmeye zorlar. Yaşam’ın ısrarı, kendisine meslek bulmak için fazladan bir gün kazanmasını sağlar. Hayat telaşla iş görüşmesine sırası gelmişken iş adamı Murat’la karşılaşır ve hemen şimdi tanışmadan çift ilk kavgalarını yapar. Aynı gün Yaşam, yaptığı meslek başvurusunun bir hatalı anlaşılma sonunda kabul edildiğini öğrenir. Ayrıca de ‘Suna’ kimliğiyle.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bolivyada-hande-ercel-ve-burak-deniz-firtinasi-esiyor/1331857