TEKİRDAĞ – Birinin adı Kadir Albayrak diğerinin ise Gizem Öztürk. Biri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı, diğeri asgari onun kadar önemli ilin tek ve tartışmasız en büyük yayınlama kuruluşu Trakya Türk Televizyonu‘nun genç ve sevilen ana haber spikeri.

Tekirdağ’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘i takip için Süleymanpaşa‘ya giden Trakya Türk Televizyonu esas haber spikeri Gizem Öztürk, meslek bitimi kanala dönüş için hareketinde kentin Direkleraltı mevkiinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak‘la karşılaştı.

Başkan Albayrak‘ı ardındaki bir fotoğrafçısıyla gören Öztürk, başkanın yanında gitti ve selamlaştı. CHP’li olmasına rağmen sağdan sola her partiyle dost geçinmesiyle aşina Başkan Albayrak Öztürk‘le yaptığı but üstü sohbette ilde yaptığı çalışmalarla ilgili farklı alanlara yönlendirilmiş bilgiler verdi.

Göreve geldikleri günden beri çalıştıklarını, halkın kolaylık ve refahı için yeni, bambaşka ve dokunulmamış projeler geliştirdiklerini kaydeden Başkan Albayrak Trakya Türk Televizyonu Asıl haber spikeri Gizem Öztürk‘le karşılaşmasından duyduğu memnuniyete şu sözlerle ifade etti.

“Tekirdağ için gece gündüz çalışıyorsak gelecekte yönetimleri devr alacak siz gençlerimize zahmetsiz ve basit bir büyük kasaba bırakmak içindir. İlinizi çok seviniz çünkü siz bu şehrin sevdiği başarılı gençlerimizdensiniz” dedi

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/boyle-olur-tekirdag-unlulerinin-karsilasmasi.html