Brezilyalı Hulk olarak belli ve Instagram’da da epeyce popüler olan Valdir Segato, 55’inci doğum gününde vücuduna yaptığı enjeksiyonlar nedeniyle hayatını kaybetti.

Brezilya’da süper kahraman Hulk ile adı özdeşleşen ve Instagram’da 1 milyon 700 bin kişiden pozitif takipçisi yer alan Valdir Segato, 55’inci doğum gününde hayatını kaybetti.

Brezilya Sao Paulo’da inşaat işçisi olarak çalışan Valdir Segato, doktorların bütün uyarılarına karşın yıllardır düzenli olarak ölüm tehlikesi olan yağ enjeksiyonu kullanıyordu. Sosyal medyada fenomen haline gelen ve Brezilyalı Hulk lakabını alan Segato, 60 santimetre kalınlığındaki pazılarıyla görenleri şaşırtmıştı.

Segato’nun büyük pazılara ve Hulk gibi bir vücuda sahip elde etmek için kendisine Synthol enjekte ettiği ortaya çıkmıştı.

ALTI AY ÖNCE UYARMIŞLARDI

2016 yılında vücuduyla gündem olan Segato daha önce vücudunun ilham kaynağının Arnold Schwarzenegger ve Hulk gibi kurgusal karakterler olduğunu söylemiş ve “Bana her zaman Hulk, Schwarzenegger ve He-Man diyorlar ve bu hoşuma gidiyor. Pazılarımı ikiye katladım lakin gerçi daha büyük almak istiyorum” demişti.

Segato, altı ay önce enjeksiyonları kullanmaya devam etmesi durumunda ampütasyon ya da en azından sinir hasarı ve adale bozukluğu ile karşılaşabileceği konusunda uyarıldı. Ancak Segato enjeksiyonlara bağımlı ülkü geldiği için bu alışkanlığını bırakamadı…

‘N’OLUR YARDIM ET ÖLÜYORUM’

Segato, 55 yaşında doğduğu gün hayatını kaybetti. Kardeşi, lokal basına yaptığı açıklamada, “Saat sabahın altısında kıvranarak eve geldi. Annemin camına vurdu. Annem kalktığında ise, “N’olur bana destek et. Ölüyorum.” dedi. Beden geliştiricisinin son anlarında nefes darlığı çektiğini aktardı.

Ailesi o lahza anında ambulans çağırdı ve Segato hastaneye götürüldü. Fakat her şey için fazla geçti… 55 yaşındaki adamın ölüm nedeni kalp krizi olarak açıklandı.

İÇERİSİNDE RESMEN ZEHİR VAR

Instagram’da hatırı sayılır bir takipçisi bulunan Segato, küçükken fazla çelimsiz olduğunu ama, Synthol kullanmaya başladıkça geliştiğini söylemişti. Segato bu süreçte içerisinde yağ, benzil alkol ve lidokain karışımı olan Synthol’e bağımlı ışık halkası geldi.

Europe PubMed Central’a kadar synthol, sinirlerde hasar, pulmoner yağ embolisi, pulmoner atardamar tıkanıklığı, miyokard enfarktüsü, beyin felci ve bulaşıcı komplikasyonlara neden olabilir.

Segato’nun arkadaşı Fernando Carvalho da Silva daha önce “Aldığı risk bu” demişti. “İyi gözükmek ve meşhur almak için uğraşıyor.”

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/brezilyali-hulk-olarak-taniniyordu-dogum-gununde-hayatini-kaybetti.html