Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından Jamie Spears, kızının parasal kararları üstünde yoklama sahibi olmasını sağlayan yasal anlaşmayı feshetmek için Los Angeles Yüksek Mahkemesi’ne evrak gönderdi. Belgelere kadar Spears, vasiliğin sona erdirilmesi için kızının psikolojik değerlendirmeden geçmesinin gerekmeyeceğini söyledi.

Duruşma dosyasında, şu satırlara yer verildi: “Vasilik; Britney Spears’ın büyük bir yaşam krizini atlatmasına, kariyerini iyileştirip ilerletmesine, mali durumunu ve işlerini düzene koymasına muavin oldu. Ancak son zamanlarda işler değişti.”

Yüksek Mahkeme Yargıcı Brenda Penny hemen şimdi Jamie Spears’ın başvurusunu onaylamadı.

Başvuru Formu Jamie Spears’ın, şarkıcının koruyucusu olarak istifa ettiğini kabul eden belgeleri sunmasından hemen hemen bir ay sonra geldi. Britney Spears’in avukatı Matthew Rosengart, olayların gidişatından memnun olduğunu söyleyerek Jamie Spears ve diğerlerinin son 13 yıldaki davranışlarına ilişkin soruşturmaya devam edeceğini belirtirken, Jamie Spears’ı kızının mülk varlığından milyonlarca dolar almakla suçladı.

39 yaşındaki Britney Spears, bu yılın başlarında bir L.A. Yüksek Mahkemesi yargıcına verdiği ifadelerde, babasının vasilikten çıkarılmasını istek etmiş ve bir süredir bu konuda çaba ediyordu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/britney-spearsin-babasi-vasilikten-cekilmek-icin-basvuruda-bulundu-haberi-538119