ADNAN VE MEHTAP YEMEĞE ÇIKIYOR

Cumartesi günü Adnan ve Mehtap ödül yemeğine gidecekler. Barışmaları için haftanın birincisi olan Erdem onları yemeğe gönderecek.



BATUHAN ELLERİYLE CEYDA'YA YEMEK YEDİRECEK

Mehtap ve Adnan erkekler evinde ödül yemeğine gidecekler. Onlar yemekteyken Batuhan eve gelecek ve masadan Ceyda için yemek alacak. Batuhan, gelinler evine gittiğinde kendi elleriyle Ceyda'ya yemek yedirecek (İkili arasında herhangi birşey yok)



CEYDA VE BATUHAN DANS EDECEK
 
Adnan ve Mehtap evde yemek yerken çalan müzik görüntüleri gelinler evine de verilecek. Ceyda ve Batuhan dans edecekler.

ADNAN VE CEYDA'YA HEDİYE SÜPRİZİ

Pazartesi izlediğimiz programda AdCey fanları Adnan ve Ceyda'ya hediye süprizi yaptılar. Ceyda'ya kıyafet hediye almışlar.


ADNAN VE CEYDA'YI BARIŞMAYA ZORLUYORLAR

Ceyda Adnan ile barışmak istiyor. Fakat Adnan Ceyda'yı istemiyor. Yapım ise her iki tarafı barışmaları için zorluyor. 



NUR KİMSEYİ İSTEMİYOR

Nur'a karşı olan ilgilerini herkese açıklayan ve aralarında sürtüşme olan erkekler evinin Onur ve Erdem'i Nur'dan karşılık alamadı.Nur bu sıralar kimseyle tanışma yoluna girmeyeceğini açıkladı. 



YENİ GELEN DAMAT ADAYI ALİ DE NUR'A TALİP OLDU


Ali eve geldi ve Nur'a talip olduğunu belirtti.Eve yeni gelen damat adayı aynı zamanda Emre'nin çocukluk arkadaşı.



YAPIM BAZI ADAYLARI KOLLUYORMUŞ

Yapım ekibi normalde bazı yarışmacıları elenmesin diye korur. Ama cumartesi günü olan eleme gecesinde çok büyük tartışmalar olunca çekime ara verilmiş. Tartışma uzayınca yapım sinirlenip Çekim yapılan alana gelmiş ve bundan sonra kimseyi korumuyoruz kim kimi yazarsa yazsın demiş.

ESER TEDAVİ GÖRDÜĞÜ İÇİN SON ZAMANLARDA YAYINDA YOK

Yapım şu anda Cansel ve Eser'i geri plana attı. Normal yayında bile Eser ve Canselin görüntüsü ekrana az veriliyor. Bazı bölümlerde Eser olmadığı için CanEs fanları neredeyse onları ekranda hiç göremiyor. Gerçek hayatta ayrılmazlar ama program içinde yapım onları ayırırsa şaşırmam. Eser neden yayında yok diyenler, çok fazla stres yaptığı için yüzünde belli bölgelerde sakal kıran ondan olmuş tedavi görüyor.