Bu ikili çok konuşulur! Cansu Tosun ve Tolga Güleç bir araya geliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – İlk gören herkesi fazla şaşırtan bir ikili yeni bir film projesi için bir araya geliyor. Başarılı oyuncular Cansu Tosun ve Tolga Güleç’i çok yakında partner olarak izleyeceğiz.

Ekran dünyasının iki başarılı ismi Cansu Tosun ve Tolga Güleç yen bir sinema filmi için birlikte kamera karşısına geçiyor. Beni Sev isimli filmin yapımcılığını Port Yapım ve Metropol Medya ortaklaşa gerçekleştiriyor. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Yücel Müştekin üstleniyor.

Çekimleri İstanbul ve Yalova’da gerçekleştirilecek olan Beni Sev isimli film imi bayan ve bir adamın aşk hikayesini anlatacak. Filmde Cansu Tosun Yasemin isimli bir karakteri canlandıracak. Yasemin, rehberlik yapan ve bir kasabada yaşamış eğlenceli ve şen bir bayan olacak.

Bu ikili çok konuşulur! Cansu Tosun ve Tolga Güleç bir araya geliyor! 1

Tolga Güleç ise soğuk esprileriyle bilinen ve daha önce hiç İstanbul açık havada yaşamayan Emre isimli bir karaktere hayat verecek. Babasının ölümüyle yalnız kalan Emre bir kasabaya taşınmak zorunda kalacak ve burada Yasemin’le tanışacak. İkinci kadını kimin canlandıracağı konusuda ise hemen şimdi data yok.

Bugüne dek Kayıp Şehir, Bugünün Saraylısı gibi dizilerde rol alan Cansu Tosun en son 2019 yılında Mehmetçik Kutül Amera dizisiyle ekrana gelmişti. 2020 yılının Temmuz ayında oğlu Marsel’i dünyaya getirince setlere ara vermişti. Tosun kısa süre önce Almanya’da fazla sevilen Murder By The Lake dizisinde misafir oyuncu olarak yer almıştı.

Bu ikili çok konuşulur! Cansu Tosun ve Tolga Güleç bir araya geliyor! 2

Çekimleri Almanya, İsviçre ve Avusturya sınırları arasında kalan Konstanz Gölü’nde gerçekleşen dizide Cansu Tosun, Aisha isimli bir karakteri canlandırmıştı. Bu diziyle Tosun kariyerinde bulunan milletlerarası yapımlara bir yenisini daha eklemiş oldu.

Tolga Güleç ise en son Bein Connect platformunda yayınlanan Erkek Severse isimli dizide Hakan karakteriyle karşımıza çıkmıştı. 2006 yılından bu yana çoğu projede bulunan Güleç, Öyle Bir Süre Ancak dizisindeki Ahmet karakteriyle tanındı. Tolga Güleç, Poyraz Karayel dizisindeki Neşet karakterinin yanı sıra, Fazilet Bayan ve Kızları dizisindeki Gökhan karakteriyle hafızalara kazındı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/1333416-2/1333416