Bu üçlü ortalığı yakar! Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü bir proje için bir araya geldi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü… Üçü de son dönemin hem yakışıklılıkları hem de oyunculuklarıyla dikkat çeken üç erkek oyuncusu. Bu üç bomba isim çok ses getirecek bir proje için bir araya geldi.

Her biri kariyerinde büyük çıkış yapan ve şan basamaklarını birer birer tırmanan Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü, Axe parfümlerinin reklam filmi projesi için bir araya geldi. Reklamda üç erkek oyuncu üç öbür Axe erkeğini canlandırdı. Üç ismin bir araya geldiği fotoğraflar da hayranlarını çılgına çevirdi. Hayranları reklam filmini büyük bir ilgiyle bekliyor.

Furkan Andıç halen TRT 1’de yayınlanan Kara Tahta isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Andıç dizide Atlas isimli bir öğretmeni canlandırıyor. Andıç’ın bu dizideki partneri ise tekrar son dönemin başarılı isimlerinden Miray Daner.

Bu üçlü ortalığı yakar! Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü bir proje için bir araya geldi! 1

TRT 1 kısa zaman önce reytingleri kötü dışarı giden Kara Tahta’yı sonlandırma kararı almıştı. Fakat kanal bu kararından hızlıca vazgeçerek dizinin devamına karar vermişti. Kanalın bu kararı dizi izleyicilerini çok mutlu etmişti.

2016 yılında Vatanım Sensin dizisindeki Ali Kemal rolü ile büyük bir galibiyet kazandıktan sonraÇukur dizisindeki Celasun karakteri ile akıllara yazılan Kubilay Aka da en son Annesinin Kuzusu isimli filmde rol aldı. Umut Evirgen’in yönettiği filmin çekimleri kısa zaman önce sona erdi.

Serkay Tütüncü de Hatasız Kiracı isimli diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Fox TV’de yayınlanacak dizide Tütüncü başrolü Dilan Çiçek Deniz’le paylaşıyor. Serkay Tütüncü dizide Yakup isimli bir gazeteciyi canlandıracak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bu-uclu-ortaligi-yakar-furkan-andic-kubilay-aka-ve-serkay-tutuncu-bir-proje-icin-bir-araya-geldi/1328582