Bu yazın en favori dizi çifti bakın hangi diziden çıktı?

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her yaz döneminde genel olarak romantik komedi ağırlıklı diziler ekrana geliyor. Sevilen oyuncuları bir araya getiren ve eğlenceli, renkli hikayeleri ile izleyenleri ekran başına topluyor. Bu dizilerin başrol oyuncularının hayat verdiği karakterler de çoğunlukla yazın favori dizi çiftleri aralarında gösteriliyor.

Kanalların yaz aylarında ekrana getirdiği ve reytingleri iyi gittiği sürece de sezonda yoluna devamlı diziler, hikayeleriyle olduğu dek çiftleriyle de konuşuluyor, sosyal medyada çoğunlukla gündeme geliyor. Dizi izleyenler, daha yaz dizileri başlamadan, yeni favori çifti oyuncular kesin olmaya başladıkça evvelden konuşuyorlar.

Bu yaz ekrana gelen diziler için de benzer süreç yaşandı. Diziler ve başrol oyuncular belli olmaya başlayınca, ünlü isimlerin hayranları da yorumlarıyla ‘Bu yazın favori çifti’ diyerek etiketlemeye başladılar sevdikleri oyuncuları.

Sosyal medyada yapılan yorumlar, gelen mesajlar ve iletiler üzerinden uyumlu olarak bu yazın favori çiftleri belirlenmeye çalışılıyor. Aylık, haftalık bazda yapılan araştırmaların sonuçları da dikkat çekiyor. Son yapılan bir araştırma sonucunda ise yazın gözde çifti Seni Kalbime Sakladım’dan çıktı!

Bu yazın en favori dizi çifti bakın hangi diziden çıktı? 95

Seni Kalbime Sakladım dizisinin ilk tanıtımları yayınlanmaya başladığında da Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz hayranları, bu iki ismi yazın gözde dizi çifti olarak göstermekteydi. Haklı da çıktılar! TRT1 ekranlarında yayınlanan dizide Zeynep ve Civanmert olarak ekrana gelen iki isim, başarılı oyunculukları ile beğeni topluyorlar.

Yaza damgasını vuran dizi çiftleri aralarında da sosyal medyada konuşuluyorlardı. Seni Kalbime Sakladım’ın Zeynep ve Civanmert çifti, “The Most Commented Dizi Couple Worldwide”da 203.300 gibi yüksek bir açıklama sayısıyla birinci oldu.

Dünya çapında peşine düşüp takip edilen bir platform olan Dizi World platformunun her hafta en sevilen dizi çiftlerinin yorumlarının ölçümlendiği “The Most Commented Dizi Couple Worldwide”da 18-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında en fazla açıklama alan çift olarak listede çoğu dizi karakterini geride bırakan çift, Zeynep ve Civanmert oldu!

Bu yazın en favori dizi çifti bakın hangi diziden çıktı? 96

Yaz ekranının renkli dizilerinden birisi olan ve TRT’nin romantik komedi türündeki nadir dizilerinden birisi olan “Seni Kalbime Sakladım” 30 Haziran’da ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci’nin dizideki uyumları hayranları göre da büyük alkış topluyor.

Elkızı dizisi tutmayan Sevda Erginci, ekrana bir süre ara verdikten sonradan Seni Kalbime Sakladım ile dönmüştü. Hayranlarının bu defa bir romantik komedide izlediği ve çok beğendiği Sevda Erginci, şu sıralar favori oyuncular arasında. Pek fazla markadan reklam ve işbirliği teklifleri alan oyuncu, kimi dergilere de kapak oluyor. Ayrıca “Yılın En İyi Genç Kuşak Kadın Oyuncusu” gibi pek çok ödülle de konuşuluyor.

“Seni Kalbime Sakladım” dizisi her Perşembe 20.00’de TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bu-yazin-en-favori-dizi-cifti-bakin-hangi-diziden-cikti/1331393