“Sahiden hâlâ gitmemiş gibi hissediyorum. Kalbimde büyük bir sevgi var. Boşluğunu sabahtan kalktığımda hissediyorum en çok. Her sabahtan bir saat ağlıyorum” diyen Buğra Bahadırlı, Sabahtan Gazetesi’nden Tuba Kalçık’ın sorularını yanıtladı…

Yeniden birini sevebilir misiniz?

Kimse Billur’un uygun olamaz. Biraz baskı görünüyor. 13 senedir onun haricen hiçbir kadına dokunmadım. Hoşgörü arkasından koşan biri değilim. Billur ile kendimi buldum. Her açıdan beni geliştirdi. Ondan önce daha rasyoneldim. Ben endüstri mühendisiyim, teknik bakıyordum her şeye. Onunla daha inançlı biri oldum, keza aşkı keza de ilahi aşkı tattım. Billur fazla inançlı ve ruhsal bir kadındı. Kalbi ilahi aşkla doluydu. Kanseri de tevekkül ile karşıladı. Cenazesinde de insanların ağlamasını istemiyordu, “Dram yapmayın” demişti. Biz de onu istediği gibi uğurladık.

Cenazesinde neler hissettiniz?

Ölüm hayatı bitirir, ilişkiyi bitirmez. Ben son derhal yanındaydım. Öldüğünde de ordaydım. Morgda da gördüm. O haliyle de sevdim. Bedenden öte bakıyorum. Bedeni morgda yatıyordu fakat ruhu benimleydi. O benim aşık olduğum bayan. Son nefesine kadar mücadele etti, beni ele vermek istemediğini hissettim. Hastaneye defalarca tıraş olup hoş kıyafetlerimi giyip gidiyordum. Beni böylece bakmak istiyordu. Bilinci ara ara geliyordu, “Çok yakışıklısın” deyip uyumaya devam ediyordu.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/bugra-bahadirlinin-gozyaslari-dinmiyor.html