Geçtiğimiz günlerde kabir yerinin belirlendiğini duyuran Bülent Ersoy’un menajeri olduğunu söyleyen Fevzi Siverek, konuya ilişkin yeni talimatlar yaptı. Siverek, 1,5 milyon TL tutarında bir mezarlık projesinin hayata geçeceğini ifade ederek, “Hayranları ulaşmasın diye birazcık derin yapacağız. Asansörle aşağıda indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Mezarın maliyeti takriben 1.5 milyon TL miktar.” dedi.

Türk sanat müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, hakkında çıkan “Mezarın maliyeti yaklaşık 1.5 milyon TL tutar” haberlerine sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

BÜLENT ERSOY İSYAN ETTİ
“Ölmedim arkadaşlar” diyen Bülent Ersoy, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yeni medya ve sosyal medya! Birileri konuşsun, birileri haber yapsın, sonra “kopyala yapıştır” dijital medya, yazıyı çoğaltsın.
Sevgili babacığımın cenazesi sırasında söylemiş olduğum sözlerin videosu önce Instagram’da viral oldu, sonra bir röportajımda bu konu soruldu, en daha sonra da bugün ‘1,5 milyon TL bütçe ayırdı, Bülent Ersoy’un mezarı derin olacak, asansörle inilecek’ başlıklarına dek geldi.

Ankara’daki röportajda sormuş olduğunuz gibi, tekrar bana sormanız gerekirken, hakkımda her açıklama yapan, yapabilen birey veya şahısların bu ‘abuk sabuk’ sözleri medyada bu değin büyük yer bulacak mı? Yaşayan bir insana ‘Mezarı için 1,5 milyon TL bütçe ayırdı’ başlıkları basın özgürlüğü zarfında mı? Bu başlıklar, haberler, mantığa ve haber etiğine yerinde mu?
giderken, bir de yetkili menajerim de Haluk Şentürk’cins.
Her şeyi tolere etmek, sanatçı duruşuna göre adet edinmek, ‘Hadi ablalarıyım kırılmayayım, kırmayayım’ demek, yaşadığımız bu devirde işe yaramıyormuş çağrıda bulunmak.”

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/bulent-ersoy-15-milyon-tllik-mezar-iddialarina-isyan-etti.html