1 YIL SONRADAN BULUŞTULAR

Bülent Ersoy ile orkestrası takriben 1 sene önce konser için Kıbrıs’a gitmiş, müzisyenler PCR testlerinin sahte olduğu gerekçesiyle tutuklanarak
1 ay hapis yatmıştı. Şef Övünç Özelçağlayan ve ekibi, olayın ardındaki “Bizimle hiç ilgilenmedi” diyerek Bülent Ersoy’la artık çalışmayacaklarını açıklamış, ünlü ressam da “Nankörler” diyerek tepki göstermişti. Taraflar aralarında esen soğuk rüzgârlar nihayet dindi. Ersoy, orkestrasıyla önceki akşam Arnavutköy’de yer alan Bahtiyar adlı mekânda barış yemeği yedi.

KUVVETLİ ÇOCUKLAR

Bülent Ersoy, barıştıkları için mutlu olduğunu söyledi: “Her ailede, anne ile evlatları aralarında bazen böyle şeyler olabiliyor. Ben bunu ‘başlıca kucağına dönüş’ olarak görüyorum. Bu geçen vakit içinde de sürekli konuşuyorduk. Ben orkestramda kim olursa olsun okurum ama göz göze geldiğim vakit ne istediğimi anlayabilecek alıştırma arkadaşlarım olmasını isterim. O başka bir işçilik, farklı bir sanat. Ilk Olarak sayın şef edinmek üzere tümü fazla kuvvetli çocuklardır. Bu takım pek bir takım. Kısacası asıl kucağına geri döndüler.

Tümü geride kaldı

Orkestra şefi Onur Özelçağlayan, Bülent Ersoy için “Kıymetli solistimiz. Bizim gerçekte ablamız, divamız. Onunla yıllarımız geçti. Evet, üzücü olaylar yaşandı lakin hepsi geride kaldı. Bundan sonradan yeni repertuvarımızla şahlanarak devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/bulent-ersoyun-orkestrasi-kibrista-cezaevine-girmisti-surpriz-gelisme.html