Aile içi kuvvet bütün hızıyla sürüyor. Ve şiddette son nokta vefat oluyor.

Günümüzde evlilikler artık çekilmez hal aldı. Severek evlenenler bir süre sonra birbirinin düşmanı oluyor.

Nikah öncesi yaşanan ilişkilerde ölümüne sevdiklerini söyleyen çiftler gerçekten bu dediklerini gerçekleştiriyor ve bir süre daha sonra sevgiyle söyledikleri bu sözü nefretle neticelendirip cinayetle bitiriyor.

Teknoloji geliştikçe suçlarda artıyor. İlgisiz görünse de artıyor. Suçların daha yoğun işlendiği bir dönem içindeyiz. Özellikle sonu cinayetle biten aile içi şiddete kimse dur diyemiyor.

Yasalar önleyici atama yapmaktan uzakta. veya kanunlar insanların umurunda değil. Kabahat işleyen işleyene. Artış var düşüş değil.

Bir kötülük bin nasihatten iyidir sözü, günümüz insanına bir şey açıklama etmiyor. Ne musibetin nede nasihatin anlamını bilen yok.

Anlık yaşamlara ve beraberinde getirdiği olaylara endekslenmişiz.

“- Ben bugün ayrıldığım eşimden beni mutlu edecek yanıt alamazsam onu öldürüp hayatına son vereceğim” diyoruz

Hukuki olmadığı halde kapısına gidiyor. Kapının açılmasıyla, aleyhinde tarafın barışmayı ya da bitmiş hayat önerisini reddetmesiyle kıyamet kopuyor.

Sonuç ortada biri katil, diğeri mevta oluyor. Dedik ya hayatı hemen olan kararlarla yaşıyoruz.

Bu yalnızca ülkemize özgü değil. Afrika’nın kabilelerinden tutunda dünyanın en çağdaş şehirlerine kadar baştan şart aynı.

İnsan, insan olmaktan çıktı. Gözün ve aklın ayrım etmekte zorlandığı bir evrim geçiriyoruz. Bunun da aşağıda her gün şipşak çoğalan teknolojinin kendisi var.

sosyal medya buna en çarpıcı misal. Teknolojiyi iyi niyetle kullanamıyoruz. En kolay kışkırtma olunan mecraların başında sosyal medya geliyor.

Adam eşi göre terkediliyor. Bir vakit sonra sosyal medyada eşinin başka bir erkekle akarsu içerken çekilmiş bir fotoğrafını görüyor.

Aklı karışıyor. Hatta aklı gidiyor yerine diğer bir şey geliyor. Çıldırmış gibi hisseden adam çareyi eşini öldürmekte arıyor.

Bununda namına ‘Ölümüne hoşlanmak’ deniyor.

Aslında sevgileri ölümüne yaşadığımız bir dünyadayız

Sevginin sonunda ya ölüyor, ya öldürüyoruz

Vay anasını be !

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/bunun-adina-olumune-sevmek-diyoruz.html