Burak Deniz ve Alina Boz’un başrolündeki Maraşlı dizisinin gizemli kadını Hilal yeniden ortaya çıktı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Geçen yıl final yapan Maraşlı dizisi hala birçok izleyicinin aklında duruyor. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin enerjik partnerliğini hala unutamayanlar Maraşlı’nın bir şekilde devam etmesini gönüllerinden geçiriyor. Natürel ama böyle bir durum değil fakat dizinin yurt dışı başarıları devam ediyor. Birçok ülkede yayınlanmaya başlanan Maraşlı dizisinde Hilal karakteri de hikayenin esrarengiz yanlarından birisiydi.

Sinem Akyol’un canlandırdığı Hilal, diziye kuvvetli bir öykü ile girdi ve gizemini de uzun vakit korudu. Maraşlı’nın eski eşi ve kızının annesi olduğu ortaya çıkan Hilal karakterinde Sinem Akyol da fazla başarılı bir çıkışa imzasını atmıştı.

Maraşlı dizisinden bir yıl sonra Sinem Akyol her tarafta televizyon ekranına dönüş yapıyor. Kuytu Saklı dizisinin 29 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek olan dördüncü bölümünde Zeynep karakteri ile Sinem Akyol’u izleyebilirsiniz.

Burak Deniz ve Alina Boz'un başrolündeki Maraşlı dizisinin gizemli kadını Hilal yeniden ortaya çıktı! 1

Tardu Flordun’un canlandırdığı dizideki mafya karakteri Tarık’ın kızı Zeynep olarak izleyeceğimiz oyuncu, anlaşılan yine gizemli bir şahsiyet ile televizyon ekranında yerini alacak.

Sinem Akyol, Maraşlı dizisiyle yaşadığı büyük çıkışın arkasından bitmiş iyi bir diziyle ekranlarda yeteneklerini sergileme fırsatı bulmuş oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/burak-deniz-ve-alina-bozun-basrolundeki-marasli-dizisinin-gizemli-kadini-hilal-yeniden-ortaya-cikti/1328182