Uzun süredir "Poyraz Karayel" dizisinden rol arkadaşı İlker Kaleli aşk yaşayan Burçin Terzioğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf, "Evleniyorlar" yorumlarının doğmasına neden oldu. Terzioğlu, evlilik hazırlığında olan çiftlerin düzenlediği özel partilerde kullanılan gelin ve damat karikatürünün yer aldığı altında "Oyun bitti" yazan bir afişi paylaşırken açıklama kısmına da "yüzük" ve "el ele tutuşan çift" emojisi koydu.
 
 Oyuncunun bu paylaşımı gören takipçileri fotoğrafı evleniyorlar olarak yorumladı ve çifti tebrik yağmuruna tuttu. Şüpheci yaklaşan bir kısım takipçiler ise fotoğrafın, 14 Mayıs'ta Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturacak Burçin Terzioğlu'nun yakın arkadaşı Sinem Kobal'ın bekarlığa veda partisinden olabileceğine dair yorumlar yaptı.
 
Terzioğlu takipçilerinden gelen yoğun soru yağmurundan sonra düzeltme yapma ihtiyacı duyarak konuya netlik kazandırdı. Fotoğrafın açıklama kısmına "SINEM&KENAN" yazısını ekleyen Terzioğlu, paylaşımın Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun bekarlığa veda partisine ait olduğu bilgisini ekleyerek hayranlarının merakını giderdi.