Burcu Biricik ve Ebru Şahin dünyanın en büyük ödülleri için aday gösterildi. İkili arasındaki mesajlaşma ise dikkat çekti!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Dünyanın en büyük ödül organizasyonlarının başında gelen Seul Milletlerarası Drama Ödülleri’ne Türk yıldızları namzet oldu

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi  Aziz’deki performansı ile “En İyi Erkek Oyuncu” olarak aday gösterildi.

Kadın oyuncularda ise; Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde ‘Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik ile ATV’nin Epope dizisinin ‘Akkız’ı Ebru Şahin “En İyi Kadın Oyuncu” kategorisinde aday olarak gösterildi.

Burcu Biricik instagram hesabından yaptığı paylaşımda adaylığını duyurdu ve ‘Sevgili meslektaşım Ebru Şahin ile birlikte adaymışız ne mutlu bize. O zaman ikimizin de adaylığını tebrik ederim” sözleriyle meslektaşı Ebru Şahin’i  tebrik etti.

Burcu Biricik ve Ebru Şahin dünyanın en büyük ödülleri için aday gösterildi. İkili arasındaki mesajlaşma ise dikkat çekti! 1

Ebru Şahin’den Burcu Biricik’e yanıt gecikmedi. “ne zarifsin, seninle paylaşmanın güzelliği acilen daha çok arttı. Çok teşekkür ederim tebrikler” yorumuyla Biricik’e teşekkür etti.

Televizyon dünyasının kabiliyetli iki bayan oyuncusunun sosyal medyadaki bu nezaketli davranışı iki meşhur oyuncunun da hayranlarını mest etti.

Burcu Biricik ve Ebru Şahin dünyanın en büyük ödülleri için aday gösterildi. İkili arasındaki mesajlaşma ise dikkat çekti! 2

Seul Uluslararası Drama Ödülleri, 22 Eylül tarihinde Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleşecek merasim ile sahiplerini bulacak. Türk oyuncuların ön plana çıkacağı ödül töreni, şimdiden sosyal medyanın çok konuşulan konuları aralarında yer aldı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/burcu-biricik-ve-ebru-sahin-dunyanin-en-buyuk-odulleri-icin-aday-gosterildi-ikili-arasindaki-mesajlasma-ise-dikkat-cekti/1332219