Çağla Şıkel’den boşandıktan sonra yaşamında uzun vakittir kimse olmayan Emre Altuğ’un daha önceki manken Burcu Çağrı ile ilişki yaşadığı Çağrı’nın paylaştığı resimle gündeme gelmişti.

Çağrı, evvelki gün Altuğ’u etiketleyerek “Biz çok mani aştık. Bir şarkıyı belki üst üste kezlerce ne zaman ne olacağını birbirimizin gözünün içine baka baka dinledik. Gün geçtikçe arttı bağımız, dört yılda. Seni çok hoşlanıyorum” anekdotunu düştü.

"SAKLI SAKLIMIZ YOK!"

Çağrı, yaptığı paylaşımının “Aşkını ifşa etti” biçiminde lanse edilmesiyle resmi sildi. Bu hadisenin ardından yeni bir paylaşım yapan Çağrı, “Dünkü yazım saklı gizli bir gidişat olmadığı için kanımca bir ifşa değildir. Çünkü yalnızca duygularımı gizleyemediğim için yazdım. Ama yanlış anlaşılacağı için sildim. İçimden gelerek duygusuyla yazılmış bir yazıydı” dedi.

YENİ PAYLAŞIM GELDİ

Burcu Çağrı sosyal medya hesabından mayosuyla uzandığı anlarda değişik koltukta yatan Emre Altuğ'u takipçilerine gösterdi.

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Yaşamın İçinden" programında ekrana getirilen programda Burcu Çağrı'nın bu paylaşımının Altuğ'un daha önceki eşi Çağla Şıkel'e ileti olup olmadığı tartışıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com