Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu magazin programı "Duymayan Kalmasın"da masaya yatırılan, "Burcu Esmersoy evli sevgili buldu" haberi hakkında konuşmak için telefonla canlı yayına bağlanan güzel sunucu gözyaşları içerisinde kaldı.

Bu haberlerin yalan olduğunu Esmersoy şunları söyledi, "Yaşadığım şoku size anlatamam. Ben hayatımla böyle bir iftira ile karşı karşıya gelmedi. Hayatım boyunca da hep bu dedikodulardan kaçtığım halde böyle bir manşetle karşılaşmak beni çok üzdü. Bir de üstüne üstlük Bülent Cankurt beni tanıyor. Bana sorması gerekmez mi? Hayatım boyunca buna çok dikkat ettim. Böyle bir şey nasıl söylenir? Erkek mi kalmadı evli erkekle beraber olacağım."

İşte Bülent Cankurt'un o haberi, 
"Şimdi size yeni bir aşk haberi vereyim. Burcu Esmersoy, Aksu ile ilişkisini tam ne zaman bitirdi bilmem ama çoktan yeni bir aşka yelken açmış bile! Evet, yanlış okumadınız; Burcu Esmersoy'un, adını sır gibi sakladığı bir sevgilisinin olduğunu öğrendim. Sosyetede, bu gizliğinin nedeninin işadamı sevgilisinin evli olmasından kaynaklandığı konuşuluyor. "