Sinan Akçıl, "Mide bulandırıcı haberlere haysiyet etmeyin" dedi ve ilave etti: "Ayrılık sürecinde olsak da Burcu, değer kattığım ve beğendiğim tek bayandır. Atılan bu çirkin kötüleler sayesinde ilişkimizin hoşluğunu anımsayıp ve her ilişkide olan meselelerimizin ufak olduğunu fark edip birbirimize daha eforlu bağlanıyoruz gerçeğinde..." 

Paylaşımına Burcu Kıratlı için yazdığı 'Mucize' şarkısını da ilave eden namlı müzisyen, hoş oyuncuya "İyi ki varsın Burcu... Mucize dedikleri 3 hece" diye seslendi.

İkili buzları eritirken Uçankuş TV'de ekrana gelen "Yaşamın İçinden" programında Erol Köse kulağına gelen bir duyumu izleyicilerle paylaşarak "Burcu Kıratlı bir protokol hazırlamış. Sinan Akçıl da Burcu'nun tüm koşullarını kabul etmiş. 'Bu stil rivayete yol kalemtıraş şeylerden uzak duracağım' diyerek söz vermiş." ifadelerinde bulundu.

'Bu sabah bütün 11 defa beni aradı' 

Burcu Kıratlı da Posta Gazetesi'ne konuştu.

Oyuncu, “3 gündür bu şizofren bayan ile uğraşıyorum. Bu sabah bütün 11 defa beni aradı. Çıkan haberlerle alakalı. Sanki benim dostum bana açıklama yapıyor.

'Saplantılı' 

Sinan’ın telefonuna gönderdiği sesli iletileri var. ‘Ben senin için her şeyi yaparım, Burcu’ya gider neler neler anlatırım’ diyor. Saplantılı. Bayan hırsa kapılmış emin ki. Ama Sinan’ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: www.sacitaslan.com