Zor günler geçirdiği konuşulan Şeyma Subaşı, hakkında meydana çıkan haberlerin gerisinde konuyla ilgili izah etme yaptı. Bir süredir sosyal ağ detoksu yaptığını ifade eden Subaşı, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

"Biliyorum yıllardır Instagram'da etkin olarak hayatımı paylaşıyorum. Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğim sosyal medya detoksunu sonunda bir ya da birkaç hater'ım (ben onları lover'ım olarak görüyorum) sayesinde gerçekleştirdim. daima bizim için kötü gibi gözüken şeylerin içinde iyiyi görmeyi amaçlamışımdır."

UYGULAMAYI SİLDİM

"Instagram hesabıma yapılan bu saldırıya da benzer şekilde yaklaştım" diyen Şeyma Subaşı, şunları da sözlerine ekledi:

"Instagram'ımı hemen geri almama rağmen bunu bir sinyâl olarak görüp, telefonumdan uygulamayı silme kararı aldım. Bu 1 hafta baştan başa sosyal medya hesabını fazla aktif kullanan biri olarak daha önceden olsa fazla telaş yapıp, büyük bir eksiklik olarak tanımlayabileceğim bu hissin doğrusu bana iyi geldiğini ayrım ettim. O yüzden size motivasyon ve ilham veren tüm paylaşımlara bana iyi gelen bir periyotta devam etme kararı aldım.

Eminim bu zaman kapsamında neler yaptığımı merak edenler vardır. 5 gün baştan başa bol bol jurnal yazdım, normalde yaptığım meditasyon süresini uzattım, bol bol dua ettim, kendimle daha fazla zaman geçirdim. Bana 'Motivator' demeye başlayan erkek arkadaşımla tekrar tekrar olduğu gibi benzersiz anlar yaşadım. Kız arkadaşlarımla uzun bir yolculuk öncesi daha pozitif vakit geçirdim ve tabii fakat partiledim. Şu Anda; nerede kalmıştım?"

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/burnu-ve-poposu-dustugu-iddia-edilen-seyma-subasindan-aciklama-haberi-530593