BÜYÜK KONUŞACAĞIM KİMSEYE GÜVENEMEM
Özge Uzun’un sunduğu “Hayat Başlasın” programına konuk olan Feryal Gülman duygulu anlar yaşadı. Bir kadın için zorlu süreçten geçtiğini belirten ve dört ay boyunca evden dışarı çıkmadığını vurgulayan Gülman “büyük konuşacağım bu kadar yaşanmışlıktan sonra başkasına kolay güvenebileceğimi düşünmüyorum” dedi.

Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00’da Özge Uzun’un sunumuyla Lifetime’da canlı yayınlanan “Hayat Başlasın” programına konuk olan Feryal Gülman çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gülman duygusal anlar yaşadığı programda boşanma sürecini şu sözlerle anlattı: 

ALLAH İNSANI DOST ZENGİNİ YAPSIN
“Keşkelerim yok, eşimle evlendiğim gün ondan tek bir şey istedim, beni aldatma dedim. Ayrılırım dedim. Çok ağır hukuk sürecinden geçiyorum. İşle kendimi oyalıyorum. Üç dört ay evden çıkamadım. Allah insanı dost zengini yapsın, evden çıkacak gücü bulamadım. Eşlerini kaybetmiş insanlar çok daha çabuk kendine geliyor, ben henüz o şeyi kıramadım. Bu süreçte en büyük yardımı oğlumdan aldım.”

KOVALAR VE BOĞALAR DİKKAT
Astrolog Nuray Sayarı’nın da konuk olarak katıldığı programda bir canlı yayın sırasında baygınlık geçirmesi konu edildi. Sayarı “Geçen hafta canlı yayında baygınlık geçirdim. O gün benim için yeni bir hayat başladı. İşime daha sıkı çalışarak devam ediyorum. Bu ayın en yenilikçi burcu kova. Yılın ikinci merkür gerilemesi boğada. 15 Ağustos’ta gerileme sona eriyor. Yarım kalan her iş gerilemede sonuçlanır” dedi.

Programda ayrıca şef Ece Zaim yeni yemek tarifleri verirken çok yoğun olduğunu ve iş dışında zamanının kalmadığını belirtti. Yetenek yarışması birincisi Max ve sahibi Ali Yeşilırmak’da; programa, yaptıkları gösterilerle renk kattılar.