Sabahleyin Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre Çağatay Akman, cuma gecesi Cihangir'de oturan eski sevgilisi oyuncu Hikaye Uslu'nun kapısına dayandı. Uysal'nun evinin önünde bütün 30 dakika oturan Akman'ın tacizleri bitmek bilmedi.

Uslu ise yaklaşık yarım saat kapısının önünde oturarak bağıran Akman'ın yanında inince tartışma yaşandı. Ağız Dalaşı sırasında Çağatay Akman, Öykü Uysal ve yanında yer alan arkadaşına saldırdı. İhbar üstüne olay yerine polis ekibi sevk edildi.

ÖZGÜRLÜK BIRAKILDI

Polis ekipleri Çağatay Akman'ı ifadesi gücenmek üzere Karaköy Polis Merkezi'ne götürdü. Geceyi karakolda geçiren Akman, sabahtan özgürlük bırakıldı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Apartmanın önünde oturarak bekleyen Akman'ın yanında bir zaman sonra Öykü Uysal'nun indiği, yaşanan ağız dalaşı esnasında Akman'ın Öykü Yumuşak Başlı ve arkadaşlarına saldırdığı ve polis ekiplerinin araya girdiği görüldü.

KORUMA TALEBİNDE BULUNDU

İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Öykü Yumuşak Başlı, Aile Mahkemesi'ne başvurarak kendisine yaklaşmaması için koruma kararı talep etmişti.

YAKLAŞAMAYACAK

Duruşma talebi değerlendirdi. Şarkıcı Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uysal'ya 2 ay baştan başa yaklaşmamasına ve irtibat kurmamasına karar verdi.

KARARA UYMAZSA BASKI HAPSİ VERİLECEK

Kararda, Akman'ın bu tedbir kararlarına uymaması halinde birinci ihlalde 3 günden 10 güne değin, takip eden her ihlalde 15 günden eksik olmamak üzere 30 güne dek baski hapsinin de uygulanacağı öğüt edildi. Şiddet ya da kuvvet dilekçe tehlikesinin devam ederse re'sen ya da istek üstüne tedbir süresi ya da şeklinin değiştirilebileceği, aynen devamına karar verilebileceği de kararda yer aldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/cagatay-akman-rezaletinde-son-dakika-gelismesi-haberi-536136