Çağatay Ulusoy’un olaylarla gelen dizisi Terzi’de çok önemli bir aşama kaydedildi!

.com/Detay – Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Terzi dizisinin çekimlerine büyük olaylarla başlanmıştı. Netflix için çekilen dizi, birincil duyurulduğu andan itibaren çoğu şanssızlık yaşamıştı. Oysa nihayet Terzi dizisinde fazla manâlı bir safha kaydedildi.

Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen Terzi dizisini yaşadığı talihsizliklere rağmen son tez devam ediyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini de Cem Karcı’nın üstlendiği Terzi dizisi Netflix’te üç sezonun garantisini aldı, anlaşmayı imzaladı. Netflix için fazla sıra dışı olan bu anlaşmaya tarafından Terzi üç sezon bir kerede çekilecek.

Gelen hoş habere göre ise Terzi’nin birincil sezon çekimleri tamamlandı bile. Hem de neredeyse bir hafta önce. Terzi dizisinin ikinci sezon çekimlerinin, temmuz ayında başlaması ve yaz bitmeden de tamamlanması planlanıyor. Dizinin yayınlanması ise 2023 yılını bulacak.

Çağatay Ulusoy’un olaylarla gelen dizisi Terzi’de çok önemli bir aşama kaydedildi! 1

Yeni yılın birincil gününde birincil fragmanı yayınlanan Terzi dizisinin şanssızlıklar bir türlü yakasını bırakmadı. Önce kanalı değişti, daha sonra başrol oyuncusu Alina Boz projeden ayrıldı, arkasında yeni başrol oyuncusu Esra Bilgiç de diziden ayrıldığını duyurdu. Sonradan dizinin adı değişti. Fakat nihayet Terzi dizisinde sular duruldu. Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek oyuncu en sonunda Şifanur Gül oldu. Kadroda hem başarılı isimler Salih Bademci, Engin Şenkan ve Olgun Yıldırım de yer alıyor.

Bir terzinin sıra dışı hikayesinin konu alındığı ve güzel bir aşk hikayesinin sunulduğu Terzi dizisinin flash back sahneleri ile çok garip bir kurgu yapıldığı da son gelen notlar arasında yer alıyor. Yönetmen Cem Karcı’nın bambaşka bir iş ortaya dışlamak namına özel bir uğraş sarfettiği de konuşuluyor.

Dizide Çağatay Ulusoy, kendisine gelinlik diktirmek için gelen Esvet’e aşık olan terzi Peyami’yi canlandıracak. Esvet’e ise Şifanur Gül yaşam verecek. Olgun Yıldırım dizide Mustafa karakterini canlandıracak. Peyami’nin babası olan Mustafa’nın çocuk zekasına sahip bir karakter olacağı belirtiliyor. Engin Şenkan, Peyami’nin dedesini, Ece Sükan da sağ kolu Suzi’ye yaşam verecek.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoyun-olaylarla-gelen-dizisi-terzide-cok-onemli-bir-asama-kaydedildi/1328014