Camdaki Kız dizi ekibinin halini anlatmaya gerek yok, kısa bir görüntü her şeyin özeti gibi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Kanal D ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşan Camdaki Kız dizisi, iki başarılı sezon geçirdi. Burcu Biricik de Nalan karakteri ile milyonların kalbine bir kez daha girdi. Oyuncunun başarılı performansı ve hikayenin de fazla bambaşka duyguları harekete geçiren yapısı, milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Tamer Levent ve Nur Sürer gibi iki usta oyuncunun da başrolünde yer aldığı Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu da büyük bir coşku ile bekleniyor. Dizi hayranları, 15 Eylül perşembe akşamını sabırsızlıkla bekliyor. Camdaki Kız dizisinin 48. yeni bölümü yayınlanacak ve coşku tekrar başlayacak.

Başrol erkek oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu’nun manâlı bir projede bu kadar başarılı bir çıkış yapması dikkatleri çekerken, keza Hayri karakteriyle Cihangir Ceyhan’ın da diziye ayrı bir enerji kazandırdığını söylemek gerekiyor.

Camdaki Kız dizi ekibi çalışmalarını sürdürüyor ve geçtiğimiz gün de Kanal D’nin tanıtım toplantısında bir araya geldiler. Dizi ekibinin birbirleri ile ne değin iyi anlaştığını iyi anlamak için aralarındaki şakalaşmalara görmek tatmin edici olacaktır. Burcu Biricik’in Tamer Levent ile şakalaştığı anlar herkesi gülümsetti.

İşte bu kısa şakalaşma anları bile dizi ekibinin en tecrübeli isimlerinden Tamer Levent ile genç meslektaşı Burcu Biricik’in ne değin iyi bir kaynaşma içinde olduğunu anlatmaya yetiyor. Tamer Levent’in genç meslektaşları ile şakalaşmaları da ekibin ahenkli halinin bir yansıması olarak dikkatlerden kaçmıyor.

Çok iyi bir ekip olduklarını belirten Burcu Biricik, hem yönetmen Nadim Kuvvet keza de oyuncu arkadaşlarının müthiş olduklarını anlattı. Oyuncu, yeni sezon öncesinde şöyle konuştu.

“Müthiş bir yönetmenle, muhteşem oyuncularla güzel bir hikaye anlatmaya çalışıyoruz. Dizimizi çok sevdiğimiz için de yeni sezon için fazla heyecanlıyız. İki yıldır fazla hoş bir seyirci ile karşısında karşıyayız. Bu yıl de inşallah devam etmesini bekliyoruz.”

Camdaki Kız dizi ekibinin halini anlatmaya gerek yok, kısa bir görüntü her şeyin özeti gibi! 1

Camdaki Kız dizisinde Sedat Koroğlu karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu da ilk başrol performansında gayet başarılı işlere imzasını attı. Oyuncu, kısa sürede popüler olmakla kalmadı, her yeni bölümde daha da iyi performans ortaya koyarak kendisini çok geliştirdiğini gösterdi.

Üçüncü sezonda da yine aynı heyecan ile çekimlerde yer aldıklarını anlatan Feyyaz Şerifoğlu, güzel bir sezon geçirmeyi diledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/camdaki-kiz-dizi-ekibinin-halini-anlatmaya-gerek-yok-kisa-bir-goruntu-her-seyin-ozeti-gibi/1336032