Camdaki Kız ve Mahkum dönüyor! Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi için sıkıntı başlıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları televizyon ekranında Camdaki Kız ile Hükümlü dizilerinin mükemmel yarışının başlayacağına yönelik işaretler gelmeye başladı. Hem yaz döneminde çok etkin bir çıkış yapan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için de sıkıntılı bir işlem başlayacak. Duy Beni dizisinin de perşembe rekabetinde ilerleyen dönemde çok pozitif zorlanacağını bakmak gerekiyor.

Fox TV ekranında Mahkum dizisi yenilenen hikayesi ile tekrar milyonları etkilemeye uğraş harcayacak. Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin başrolündeki dizi geçen sezon fazla başarılı bir çıkış yapmış olsa da sezon sonuna doğru hikayenin zayıflaması ile düşün reytinglere engel olunamamıştı. İkinci sezonda ise yine geçen yıl gibi fazla etkili bir çıkış yapma hedefiyle yola meydana çıkan bir Hükümlü dizisi görüyoruz. Yayınlanan fragman da dizinin çok iddialı olduğunu gösteriyor.

15 Eylül’de ikinci sezonu başlayacak Mahkum dizisi hayranları fragmanlarla bomba gibi bir sezonun gelmekte olduğunu düşünüyor. Aynı şekilde Camdaki Kız dizisi de geçen sezonun son döneminde yaptığı büyük atak ile rakibini bir defa daha geçmeyi başarmıştı.

Nalan karakterinde Burcu Biricik’in yine herkesi şaşırtacağı, Hayri olarak izlediğimiz Cihangir Ceyhan’ın tekrar fazlasıyla öne çıkacağı bir sezon izleyicileri bekliyor. Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezon başlangıcının yeniden çok etkin olması bekleniyor. Dizinin yeni sezon başlama tarihi olarak da 15 Eylül Perşembe günü duyuruldu.

Camdaki Kız ve Mahkum dönüyor! Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi için sıkıntı başlıyor! 1

Kanal D’den yayınlanan fragmanlar tekrar çok güzel oldu. Üçüncü sezon için çok heyecanlı olduklarını belirten dizi hayranları, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla diziyi çok özlediklerini dile getiriyor.

Fragmanların etkileyiciliğinden de bahseden dizi hayranları, ne olacağını anlayamadıkları için de merakın çok arttığını dile getiren yorumlar yapıyor.

Camdaki Kız ve Mahkum dizilerinin geri dönüşü ile birlikte perşembe akşamları Star TV’de yayınlanan Duy Beni ve Show TV’de ekrana gelen Gelsin Yaşam Bildiği Gibi dizilerin bundan nasıl etkileneceği de fazla merak ediliyor.

Duy Beni dizisi sınırlı bir izleyici grubuna hitap etme bile fazla başarılı bir çıkış sergiledi. Ama reytingler kış sezonu için tatmin edici gelecek mi, işte bu sorunun yanıtı gelecek hafta daha net bir şekilde ortaya çıkacak.

Camdaki Kız ve Mahkum dönüyor! Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi için sıkıntı başlıyor! 2

Asıl önemli sıkıntıyı ise Gelsin Yaşam Bildiği Gibi dizisinin çekme ihtimali bulunuyor. Fazla başarılı bir çıkış yapan ve reytinglerde birincilikler de elde eden Show TV dizisi için sarsıcı bir dönem olabilir.

Hem Mahkum keza de Camdaki Kız dizisi hayranlarının bu yapımları seçim etmesi ile birlikte Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizinin izleyici sayısında bir düşüş yaşanma ihtimali bulunuyor.

15 Eylül’den itibaren perşembe rekabetinin başlaması ile birlikte Gelsin Yaşam Bildiği Gibi dizinin geleceğine karşın bilgiler reytinglerde kuytu olacak. Ayrıca dizide Ihtilal Özkan ile Ertan Saban’ın mükemmel bir dizi çifti olması izleyicilerin alaka göstermesi noktasında en önemli sebeplerden birisi olarak gözüküyor. Gani Müjde imzası taşıyan dizinin senaryosundaki etkileyicilik de kış sezonunda devam ederse, dizi tekrar iyi sonuçlar alabilecek bir proje olarak gözüküyor.

Camdaki Kız ve Mahkum dönüyor! Duy Beni ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi için sıkıntı başlıyor! 3

Duy Beni dizisinin de yaz döneminde elde ettiği reytinglerde birazcık geriye doğru düşme ihtimali bulunuyor. Star TV dizisi yaz döneminde beklenenden daha düşük reytingler aldı lakin gerçi iyi bir çıkış sergileyerek, kemik bir izleyici kitlesi elde edebildi. Bu kitlenin desteği ve yeni dönemde yeni izleyicilerin da katılımı ile Duy Beni’nin kış sezonu için devam edebilmek namına bir şansı var.

Bu sezon bütün kanallar için fazla sert geçecek ve reyting rekabeti ekranda birbirinden çok öbür ve iddialı diziyi izleyicilerin önüne getirecek.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/camdaki-kiz-ve-mahkum-donuyor-duy-beni-ile-gelsin-hayat-bildigi-gibi-icin-sikinti-basliyor/1335547