Camdaki Kız, Yargı ve Üç Kız Kardeş’ten sonra Kanal D’nin yeni sürpriz dizisi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Kanal D ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan sürpriz bir dizi var. O Kız isimli yeni dizinin yayın günü olarak çarşamba akşamları belirlendi. Kanal D’nin 21 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle ilk bölümü buluşacak olan diziye büyük tartma verdiğini söylemek gerekiyor.

2 sezon süren ve final yapan Sadakatsiz dizisi ile birlikte Kanal D çok sağlam dizi adımları attı. Camdaki Kız, üçüncü sezona başlıyor ve geride çok başarılı bir işlem bıraktı. Dizinin üçüncü sezonda da milyonları etkilemesi bekleniyor.

Ardından Hak dizisi geçen sene ekrana gelmeye başladı ve pazar akşamları tüm denklemi değiştirdi. Teşkilat gibi çift haneli reytinglerden aşağıya düşmeyen bir aksiyon dizisini kısa sürede geçen Yargı, birinciliğin adresi oldu.

Ardından da Şubat ayında başlayan Üç Kız Kardeş dizisi ile birlikte Kanal D’nin diziler konusunda fazla geniş bir izleyici kitlesini her yerde kendisine çektiğine şahit olduk. 16 sezondur sürekli Arkadaki Sokaklar gibi bir fenomen dizinin yer aldığı Kanal D ekranı, derhal de yeni bir diziyle şenlenecek.

Camdaki Kız, Yargı ve Üç Kız Kardeş'ten sonra Kanal D'nin yeni sürpriz dizisi! 1

Erkan Petekkaya ile Sezin Akbaşoğulları’nın başrollerinde yer aldığı O Kız isimli dizinin fragmanları çok ilgi çekti. 45 yaşındaki bir adamın 5 yaşındaki bir çocuk zekasında olduğunu düşünün. Bu nesil hastalığı bulunan ırk var ve Erkan Petekkaya da yeni rolü için bu insanlarla bir araya gelerek manâlı gözlemler yaptı.

Erkan Petekkaya’nın geçen yıl Kırmızı Oda dizisiyle ortaya koyduğu harikulade performans herkesin aklının bir köşesinde duruyor. Şu Anda de yeni sezonda O Kız dizisiyle Türkiye’de daha önce yapılmamış bir işe soyunan sanatçı oyuncu, bu role çok yük veriyor .

Yayınlanan duygu yüklü tanıtımları ile izleyicide büyük merak uyandıran O Kız isimli dizi, 21 Eylül Çarşamba günü yayınlandığında izleyicilerin tepkileri şimdiden merak konusu oldu.

Yönetmenliğini Açlık Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizinin ekrana gelen yeni tanıtımları da fazla beğenildi. Erkan Petekkaya (Kadir) ve Dilin Döğer (Zeynep)’in şehvetli sahnelerinin olduğu tanıtım sosyal medyada çok konuşuldu.

Dizinin geniş bir oyuncu kadrosu da var ve O Kız dizisinde başarılı olması hiç de zor olmayan bir üretim görüntüsü var.

Macip Koper, Cengiz Orhonlu, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Melih Selçuk, Zeynep Sönmez, Cem Kurtoğlu gibi oyuncuların da kadrosunda bulunduğu O Kız dizisinin Kanal D’ye aradığı iyi reytingleri getirmesi bekleniyor.

Sadakatsiz, Camdaki Kız, Adalet, Üç Kız Kardeş gibi birbiri ardına gelen başarılardan sonra O Kız dizisi de Kanal D için yeni sezonun en büyük sürprizi olacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/camdaki-kiz-yargi-ve-uc-kiz-kardesten-sonra-kanal-dnin-yeni-surpriz-dizisi/1335860