Can Yaman’ın İtalyan hayranları biraz daha bekleyecek! Oyuncunun yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı, Viola Come Il Mare dizisinin İtalya’daki yayınlama tarihi belirli oldu. Bir yıldan aşkın bir süredir kariyerini İtalya’da sürdüren oyuncunun bu ülkede çektiği birincil dizi İtalya’nın en büyük kanallarından biri olan Canale 5’de 14 Eylül’de izleyici ile buluşacak.

Çekimleri geçen yaz tamamlanan Viola Come Il Mare için geri sayım başladı. Kanal birincil yaptığı açıklamada dizinin  nisan ayında yayınlanacağını duyurmuştu. sonra yapılan ikinci bir açıklamada dizinin yayın tarihinin eylül ayına ertelendiği belirtilmişti.

Kanalın yaptığı açıklamada Viola Come Il Mare’nin, sezonun ilk dizisi olacağı belirtildi. Dizide ‘Francesco Demir’ isimli sanki İtalyan yarı Türk bir polisi canlandıran Can Yaman’ın yaşam vereceği karakter şöyle tanımlandı: “Francesco Demir büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir adam, büyük bir tahlilci yeteneği var ama insan ırkına inancı yok. İş uygun sezgisel lakin aynı zamanda dürtüsel ve kurallara uymayan bir karakter.” Bu metinle birlikte Can Yaman’ın canlandıracağı karakterin dizideki birincil görüntüleri de paylaşıldı.

Can Yaman'ın İtalyan hayranları biraz daha bekleyecek! Oyuncunun yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu! 4

Can Yaman dizide başrolü  Francesca Chillemi ile paylaşıyor. Dizinin çekimleri  geçtiğimiz Eylül ayında Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. İtalya’da koskocoman bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman’ın bu dizisi ülkede büyük bir heyecanla bekleniyor.

Öte yanlamasına Can Yaman, Disney Plus için çekeceği El Turco dizisinde sete çıkmak için gün sayıyor. Oyuncunun  dizideki iki bayan partnerinin kim olacağı ise hemen şimdi açıklanmadı. Ay Üretim tarafından çekilecek dizinin çekimlerinin İtalya ve Hırvatistan’da gerçekleşeceği bir zaman önce açıklanmıştı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/can-yamanin-italyan-hayranlari-biraz-daha-bekleyecek-oyuncunun-yeni-dizisinin-yayin-tarihi-belli-oldu/1331842