Kritik rollerin üstadı Kaan Taşaner, Gecenin Ucunda dizisiyle yine herkesi şaşkına çevirecek!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – 1979 yılında Konya’da dünyaya gelen Kaan Taşaner, Selçuk Üniversitesi’nde konservatuvar okudu ve tiyatro bölümünden mezun oldu. Oyuncuyu dizi hayranlarının fark ettiği yapım ise Fatmagül’ün Suçu Ne isimli proje oldu. Dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanan unutulmaz dizide Erdoğan Yaşaran karakterini başarıyla canlandıran Kaan Taşaner, bir kişilik oyuncusu olduğunu daha o günlerden kanıtlamıştı.

Dizilerde bambaşka kılıklara girme ve fazla farklı duyguları barındıran karakterleri izleyicilere inandırıcı şekilde yansıtma konusunda Kaan Taşaner bir beceriklilik sergiliyor. Oyuncunun canlandırdığı karakterler de unutulmaz dizi karakterleri aralarında sayılıyor.

Kuzey Güney dizisindeki Komiser Itibar rolü ile de çok takdire değer oyuncu, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Gündoğdu Bey olarak da milyonlarca izleyicinin gönlünü kazandı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde fazla bambaşka bir şekilde izleyici karşısına meydana çıkan oyuncu Mithras ve Marcus isimli iki öbür karakteri benzer dizide canlandıran ve her iki karaktere de öbür bir hava katmayı başaran birisiydi.

Kritik rollerin üstadı Kaan Taşaner, Gecenin Ucunda dizisiyle yine herkesi şaşkına çevirecek! 109

Kanunsuz Topraklar dizisinde de Yavuz karakteri ile yeniden kendisinden beklenen başarıyı sergileyen Kaan Taşaner, bir süredir dinleniyordu. Oyuncu, gelen projeler aralarında Star TV ekranında yayınlanacak olan Gecenin Ucunda dizisiyle birlikte bitmiş setlere adım atacak.

Ağustos ayı içinde takım arkadaşları ile birlikte sete çıkacak olan oyuncu, bu sefer de kritik bir rolle ekranda olacak.

Kaan Taşaner hayranları zaten yapımcıların ve senaristlerin ona en can alıcı karakterleri teklif ettiğini biliyor. Gecenin Ucunda dizisinde de dikkat çekecek Mert karakteri Kaan Taşaner’in yeniden unutulmaz sunumlarından birisi olacaktır.

Mert karakteri hikayenin kilit noktasındaki bir kişilik ve göründüğünden daha ayrı birisi olacak. Kadır Doğulu’nun canlandıracağı Kazım ile Mert arasında yaşanacaklar da hikayenin sürükleyiciliği noktasında etkin sahneler olacak.

Şirketini Kazım’a satan lakin onunla benzer şirkette çalışmaya devam eden Mert karakterinin, kimsenin bilmediği özellikleri ortaya çıktıkça da Gecenin Ucunda dizisinin seyir keyfi daha da artacaktır.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kritik-rollerin-ustadi-kaan-tasaner-gecenin-ucunda-dizisiyle-yine-herkesi-saskina-cevirecek/1331490