Hayat Bugün, alışılmışın dışında bir doktor dizisi! Ulaş Tuna Astepe’nin iddiası büyük!

19 Ekim Çarşamba günü birincil bölümü yayınlanacak olan Hayat Bugün isimli yeni dizi, Show TV’nin büyük beklentilerle hazırladığı bir üretim oldu. New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin dünya çapındaki birincil uyarlaması olması nedeniyle de uyarı çeken Hayat Bugün dizisinde, Ulaş Tuna Astepe dikkatleri üstüne çekecek.

Başhekim Doçent Doktor Barıştırma Güvener karakteri ile izleyeceğimiz Ulaş Tuna Astepe, Hekim Max Goodwin karakterinin Türk uyarlamasının başrolü olarak öne çıkıyor. New Amsterdam dizisi fazla sevilen bir yapım olduğu için intibak yapılırken ana hatlara uyarı edildi. Ama Yaşam Bugün dizisi, Türk halkının örf, adet ve gelenekleri düşünülerek de farklı bir şekilde uyarlandı.

Geçen sezon Barbaroslar isimli tarihi bir dizide savaşı karakter ile ekranda izlediğimiz Ulaş Tuna Astepe, yeni sezonda insan hayatını kurtaran hekim rolüyle izleyicilere çok öbür gelecek.

İzleyicilerin alıştığının haricen bir hastane hikayesi olacağını anlatan Ulaş Tuna Astepe, ayrıca hastaların hem de doktorların fazla da mutlu olmadığı bir hastanede her şeyi değiştiren bir karakter ile izleyicilere cana yakın gelecek.

Oyuncu, “Fantastik bir konsepte vefalı kalarak, senaristlerimiz leziz bir uyma ortaya koydu” diye konuştu.

Büyük ve köklü bir hastanede büyük bir değişimin yaşanabileceğini ve bunu idealist bir doktorun sağlayabileceğini anlatması bakımından da Hayat Bugün dizisinin izleyicilere fazla cana yakın geleceği gözüküyor.

İnsan olmanın esas sorumluluğunu hissettiren bir dizi olacağından bahseden Ulaş Tuna Estepe, “Bu tanrısal göreve hakkını teslim eden bir senaryo okudum. Beni bu güzel senaryo içeri ağırlama etti, ben de zevkle kabul ettim” diyerek de dizinin kendisi için önemini anlattı.

Sette ekip arkadaşları ile fazla düzenli olduklarından da bahseden oyuncu, yüksek bir enerji ile çalıştıklarını da sözlerine eklerdi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hayat-bugun-alisilmisin-disinda-bir-doktor-dizisi-ulas-tuna-astepenin-iddiasi-buyuk/1339928