Canan Ergüder’den Pelin Akil’e ekranların ünlü isimleri farklı bir projeyle sahnede!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Broadway’den İstanbul’a Müzikaller Projesi zinde bir kadroyla fazla yakında her tarafta seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor!

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendiği 2006 ve 2017 yıllarında büyük ilgi görebilen Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesi “Haldun Dormen Yönetiyor- Senfonik” başlığıyla 20 Eylül akşamı bu kez Maximum Uniq Açıkhava’da yeniden seyirciyle buluşacak

Asuman Dabak, Burak Mutluluk, Canan Ergüder, Emre Altuğ, Emrah Eren, Ethel Mulinas, Lilya İrem Salman, Nilsu Berfin Aktaş, Pelin Akil, Pelin Karahan, Pelin Uluksar gibi çok sevilen meşhur oyuncuların yer aldığı müthiş kadro  “Haldun Dormen Yönetiyor-Senfonik” Başlığıyla, 20 Eylül’de Maxımum Unıq Açıkhava’da sahnede olacak.

Yönetmenliğini tekrar Türk Tiyatro ve Müzikal dünyasının duayeni Haldun Dormen’in yaptığı projenin onur konuğu ise, Semiramis Pekkan. Kariyerinin zirvesinde sahneleri vazgeçme kararı alarak müzik dünyasında adeta efsaneleşen meşhur ad Semiramis Pekkan, Haldun Dormen’in ricasını kırmayarak yıllar sonra ilk kere 20 Eylül akşamı iftihar konuğu olarak sahneye çıkacak.

Proje için, Notre Dame de Paris, Chicago, Cabaret, Sefiller, Grease, Moulin Rouge, Cats gibi ünlü Broadway müzikallerinin yanına Lüküs Hayat, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Neşeli Sazın Bülbülleri gibi gişe rekorları kırmış Türk müzikallerinden titizlikle seçilen parçalarla seyirciye Broadway’den İstanbul’a müzikal bir gezi yaptıracak kuvvetli bir repertuvar hazırlandı.

Bestelediği müzikallerle müzik dünyasında kendine saygıdeğer bir yer edinmiş Serpil Günseli’nin müzik direktörlüğünü üstlendiği projede, repertuvardaki parçaların senfonik aranjmanları aynı zamanda senfoni orkestrasının da şefliğini yapacak olan Özhan Unakıtan’ın imzasını taşıyor.

Yönetmen yardımcılığını Cengizhan Eminoğlu’nun yaptığı projenin kostüm tasarımları meşhur modacı Kâinat Naçar’ın imzasını taşıyor. Ünlü müzikal parçaların koreografileri ise Deniz Yiğiter kadar yapıldı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/canan-erguderden-pelin-akile-ekranlarin-unlu-isimleri-farkli-bir-projeyle-sahnede/1332735