Güzel oyuncu Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hande Erçel ile Hakan Sabancı köşe bucak kaçtı! Ancak önceki akşam bir mekanda yakalandı! Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın yan yanlamasına ilk görüntüsü, gündemi salladı. ABONE OL

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkından birincil fotoğraf ortaya çıktı. Önceki akşam bir mekanda arkadaşlarının yaş günü partisinde eğlenen çiftin tabi yandan ilk görüntüsü sosyal medyaya düştü.

İki aydır köşe bucak kaçan ve tabi yandan görüntülenmemek için daha çok sosyetik playboyun Emirgan’daki evinde buluşan çift, sonunda yakayı ele verdi.

Her seferinde Sabancı ile aşkını yalanlayan hoş oyuncunun bu kare sonrası nasıl bir açıklama yapacağı ise merakla bekleniyor.

İşte aşkın ilk karesi…

NE OLMUŞTU?

Hande Erçel, Hakan Sabancı ile aşkını yalanlasa da beraberlik bütün iki aydır sürüyor. Hoş oyuncu uğruna çapkınlığa da son veren sosyetik, artık geceleri ya Boğaz’daki evinde veya Anadolu Yakası’ndaki mekanlarda zaman geçiriyor.

Takvim’in haberine tarafından; Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın Emirgan’da bir mekanda birlikte eğlendiklerini geçtiğimiz haftalarda yazmıştım.

daha sonra ise Erçel, bütün da beklediğim gibi bu iddiamı sosyal ağ hesabından yalanlamıştı.

Fakat ikilinin birlikteliği, iki aydır gürültüsüz sedasız devam ediyor.

Ellerinden geldiğince yakalanmamak için popüler mekanlardan uzak duran Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın hala yakalanmamalarını da anlamış değilim.

Magazin muhabirliği yaptığım dönemde bir aşk haberi duyduğumuzda o kişileri tutmak için elimizden geleni yapardık.

Ama sanırım şimdilerde bu koşul böyle değil.

KÖŞE BUCAK KAÇIŞ

Neyse duyduğuma kadar Hande Erçel ile hoş bir birlikteliği olan Hakan Sabancı, çapkınlıklarına da son vermiş diyebilirim.

Her akşam bir mekanda gördüğüm Hakan Sabancı, bundan böyle ya Boğaz’daki evinde ya da Anadolu yakasındaki mekanlarda takılıyormuş.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/capkin-hakan-sabanci-yeni-sevgilisiyle-yakalandi.html