Sabah Gazetesi'nin haberine göre eski sevgililer Cem Belevi ile İrem Derici arasındaki şarkıcılık polemiği kızıştı.

Belevi’nin Derici’yi ikinci kere aldattığı öne sürüldükten sonradan İrem Derici Instagram’da şu mesajı paylaşmıştı: “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Bahtı Açık konser dilenmeler.”

Cem Belevi sonra konuyla ilgili “Sahiden ilişkimizi noktalamıştık, fakat İrem bunu paylaşmak istemedi” açıklamasını yapmasından sonradan sinirlenen İrem Derici “Elimde ses kayıtları var” diyerek yanıt vermişti.

“MAĞDUR EDEBİYATI YAPMASIN”

Okan Üniversitesi’nin ödül töreninde ‘En iyi erkek şarkıcı’ ödülünü alan Cem Belevi’ye İrem Derici’nin sözünü ettiği ses kayıtları soruldu. Şarkıcı, “Ben de sizden fazla bir şey bilmiyorum” biçiminde yanıtladı.


 


Belevi, “konser takvimini yükleme” iddiasına da tepki göstererek şunları söyledi:

“Dün mü başlamışım ben bu işe? Bu ödülleri neden alıyorum? Cümbür Cemaat bir haddini bilsin. Kimse mağdur edebiyatı yapmasın.”

'SES KAYITLARI VAR' DEDİ

İrem Derici, sosyal medyada Cem Belevi’yle ilgili elinde ses kayıtları olduğunu iddia etmişti.

İşte İrem Derici’nin o sözleri:

“Her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A’dan Z’ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin? ‘Yaz sonuna kalmaz İrem’i şutlarım zaten, şu takvimi bi’ doldurayım hemen fena çocuk imajı çizemem’ mi olsun birincil konumuz, yahut alevler attığın influencer’lar mı sen seç. veya direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya bana ayrım etmez.”

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/cem-belevi-irem-dericiye-sert-cikti-haddini-bilsin-haberi-548938