Uyruk Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre sezonu açmak için Bodrum’a gideceğini anlatan Cem Özer, birkaç yıla tamamıyla ünlü tatil beldesine yerleşmeyi planladığını belirtti. Özer, "Eşimle bakım için geldik Nişantaşı’na, yarın Bodrum’a gidiyorum sezonu açmaya" dedi.

Meşhur oyuncu, "Yazın oradayım. Akyarlar’da plajım var üç sene oldu. Niye kuvvet olsun bu işler? Neşeli, her şey yolunda, iyi bir ekip de var orada. Sözde Bodrumlu oldum ama inşallah yakında bütün Bodrumlu olurum. Bir vakit sona yerleşeceğim oraya” açıklamasında bulundu.

İstanbul’un bundan böyle çok kalabalık olduğunu belirtip trafikten dert yanan 61 yaşındaki Özer, keza Bodrum’da işlettiği plajın lüks değil erişilebilir olduğunu söyledi.

“İstanbul’dan kaçılıyor artık, ayrıca maddi olarak keza de fiziki olarak yaşanacak halden çıktık, meslek çığırından çıktı. Taşımıyor bu yükü 20 kişilik tekneye 120 kişi binmiş gibi düşünün. Aynı o halde bu büyük kasaba. Su alıyor batmak üzere. Caddebostan’dan buraya yaklaşık olarak iki saatte geldik. Tabii Bodrum’da yazın topluluk lakin kışın neşelendirici. bundan başka ben Bodrum’un o moda yerlerinde değilim, Akyarlar Akçabük köyündeyim. Pek çamur dalga yok. Bizimki ulaşılabilir lüks kalite” biçiminde konuştu.

"LAHMACUN AYRANA DÜNYA PARA VERMESİNLER" 

Özer, birkaç senedir Bodrum’daki astronomik tatil fiyatlarıyla ilgili şikayetlerin hatırlatılmasıyla, bu durumun mülk sahiplerinden kaynaklandığını açıklama ederek ekledi: "O yüzden her sene el değiştiriyor mekanlar, bu yukarıdan mülk sahibinden başlayan bir fırsatçılık. 'Burada kıymetli yerim var, bu kirayı veren gelsin’ diyorlar. Düşünmüyor oysa bu adam ne satacak da sana bu kirayı verecek? Anlamıyorum vermesinler bir ayran, lahmacuna dünya paraları."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/cem-ozer-mal-sahipleri-firsatcilik-yapiyor-haberi-532995