'Erşan Kuneri' dizisiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Cem Yılmaz, son dönemde, kendisi, ağabeyi Can Yılmaz ve yakın dostu Zafer Algöz'ün adını kullanarak, telefon üzerinden üçkâğıt yapan kişiler olduğunu duyurdu.

Twitter hesabından tanımlama yapan meşhur komedyen, "Sosyal medyadan bu ara çoğu kez restoran, büfe, değil efendim otel gibi mekanları arayıp, 'Kardeş merhaba ben Cem Yılmazı'm!' Değil işte 'Ben ağabeyiyim', 'Başarı ağabeyin selamı var' gibi 'kartımın PIN'ini unuttum', 'Az sonradan bizim yeğen gelecek' 1700 lira veriver' gibi dolandırıcılıklar duyuyorum. Şu Anda çaresizliği anlıyorum da. Yahu ben Cem, hemencecik 1500 IBAN'ıma atıvere inanana artık ne diyeyim. Duyurum olsun. Ben, biz, yakın çevremin böyle bir huyu, tekel bayiinden 500 veriver limitli hayalleri olmadı. Lütfen böyle telefon, mesaj, dm vs şeref etmeyin. Enkaz fakat varmış bu" ifadeleriyle takipçilerini uyardı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/cem-yilmazdan-takipcilerine-dolandiricilik-uyarisi-haberi-538548