Meşhur komedyen Cem Yılmaz 2012 yılında Ahu Yağtu ile hayatını birleştirmişti. Evliliklerinde bir oğlu dünyaya gelmişti. 2013 yılında 20 aylık evlilikleri bitirmişti. Cem Yılmaz 9 yaşındaki oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka, Ahu Yağtu’ya 500 bin dolar tazminat ödenmesine karar verilmişti.

DOLAR ÖDEMEK İSTEMEDİ
Sekiz yıl her tarafında oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, dolar kurunun fazla artışından sonra nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu.

Eski eşi Ahu Yağtu’ya dava açan ünlü komedyen nafakayı Dolar bazında yok artık 40 bin TL olarak ödemek istedi.

Duruşma, Cem Yılmaz’ın 10 bin dolarlık nafakanın azaltılması talebini kısmen kabul ederek 70 bin TL olarak belirlenmesine hükmetti.

mahkeme kararı sonrası Ahu Yağtu avukatı aracılığıyla kararı İstinaf mahkemesine taşıdı.

CEM YILMAZ’I İCRAYA VERDİ

Meşhur komedyen mahkeme kararı kesinleşmeden nafakayı 70 bin TL olarak yatırınca Ahu Yağtu, eski eşini avukatı Gülay Erinan yoluyla icraya verdi.

Ahu Yağtu nafakanın kanunen 10 bin dolar olarak yatırılması gerektiğini ifade ederek beceriksiz kalan kısmın ödenmesini istek etti.

İCRA İŞLEMİNİN KALDIRILMASINI İSTEDİ

Cem Yılmaz’dan aleyhinde saldırı gecikmedi. İcraya konu olan nafakayı mahkeme kararına kadar yatırdığını belirterek hakkında başlatılan icra işleminin kaldırılmasını talep etti.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/cem-yilmazin-eski-esi-ahu-yagtudan-flas-nafaka-hamlesi-cem-yilmazi-icraya-verdi.html