Yıllık Gazetesi'nin haberine kadar bu çok meşhur ailenin çapkınlıklarıyla ünlü ortanca oğlu, bu defa sınırları aştı. Bundan 5/6 sene önce Almanya'ya giden genç delikanlı, burada tanıştığı Alman bir kızı hamile bıraktı.

BABASI BİLE BİLMİYOR

Türkiye'ye dönünce baba olacağını öğrenen zengin genç, kıza anında "Bebeğini aldır" dedi. Ancak Alman kız, genç adamı dinlemeyip kızını dünyaya getirdi. ara sıra ortaya çıkıp genç delikanlıyı "Baba olduğunu herkese açıklayacağım" diye tehdit eden genç kızı susturmak ise anneye düştü.

Oğullarının tekrar tekrar yanında olan güzel sosyetik, genç kıza bugüne değin yüz binlerce euro yolladı. Her lahza diken üstünde oturan anne ile oğlu, durumu ailenin babasından bile saklamayı başardı.

Sosyal medya hesabından ara sıra ortaya çıkıp kendisini ifşa edeceğini söyleyen Alman kızın bebeği sırf para için dünyaya getirdiği bahis edildi. Genç anne ise babasının da zengin olduğunu söyleyerek iddialara nokta hazırlamak istedi.

Alman güzelin dediğini yapıp çapkın delikanlıyla kendisine susması için yüklü para ödeyen annesini ifşa edip etmeyeceği ise merak konusu…

TAKVİM GAZETESİ

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/cemiyet-hayatini-sallayan-bebek-skandali-haberi-530666