Cemre Baysel ayrılık acısını Kıbrıs’ta atıyor!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hoş oyuncu Cemre Baysel bir süredir, Şans Oyunu dizisinde birlikte başrolde yer aldığı meslektaşı Aytaç Şaşmaz ile birlikteydi.

Çiftin cephesinde geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir gelişme yaşandı.Birbirlerini sosyal medyan takip etmeyi bırakan ikilinin bu hamlesi ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Ayrılık haberleri hakkındaki sessizliğini  koruyan Camre Baysel Kıbrıs’ta ortaya çıktı. Oyuncu Girne’de kaldığı otelden birbirini izleyen pozlarını sosyal ağ hesabından paylaştı.

Oyuncunun, “Güneş yerinde” notunu düştüğü paylaşımına hayranları tarafından, “Fazla güzelsin”  ve “Sen fantastik bir kadınsın” biçiminde binlerce yorum yapıldı.

Bazı takipçileri ise, ayrılık haberleriyle gündeme gelen Cemre Baysel’in bu fotoğraflarla “Her şey yolunda” mesajını devretmek istediğine dikkat çektiler.

Öte yana çiftin sosyal ağ hesaplarında birbirlerini takip etmeyi bırakırken beraber oldukları fotoğrafları kaldırmamaları da dikkatlerden kaçmadı.

Cemre Baysel Kıbrıs’tayken, Aytaç Yanılmaz’da yeni dizisi Darmaduman için sette. Oyuncu 27 Ekim’de Fox TV’de hayranlarıyla buluşacak. sosyal medya hesabından çoğu kez diziyle ilgili paylaşımlarda bulunan Aytaç Muhakkak, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken görüntülenmiş ve basın mensuplarının ayrılık ile ilgili sorularına “Konuşmak istemiyorum” cevabını vermişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/cemre-baysel-ayrilik-acisini-kibrista-atiyor/1340402