Cemre Baysel hayranlığı Youtube’da Senden Daha Güzel dizisine rekor kırdırıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Ramo dizisinde oynadığı Fatoş karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Cemre Baysel, geçtiğimiz yaz ise Kısmet Oyunu dizisiyle çok konuşulmuş, Aytaç Yanılmaz ile partnerliği beğeni toplamıştı. İkilinin dizi devam ederken aşk yaşamaya başlamaları da ekran partnerliklerini daha da merakla izlenir ülkü getirmişti.

Cemre Baysel, son dönemin yükselen genç oyuncularından birisi. Etkileyici oyunculuğu ile dram dizilerindeki başarısını, romantik komedilerle sürdürüyor. İki yazdır eğlenceli aşk hikayeleriyle ekrana gelen oyuncu, bu yaz da Fox TV’nin Senden Daha Güzel dizisi ile ekranlara gelmeye başladı.

Bu kere yakışıklı oyuncu Burak Çelik ile kamera karşısına geçiyor oyuncu. Baht Oyunu’ndan sonra yeni partneri ile uyumu merak konusuydu. İki oyuncu, bu uyumu yakalamış ve daha ilk iki bölümle hayranlarını mutlu etmiş görünüyor! Birbirlerine yakıştırılan oyuncuların performansları da beğeni toplamakta.

Cemre Baysel hayranlığı Youtube'da Senden Daha Güzel dizisine rekor kırdırıyor! 1

Bu hafta ikinci bölümü ekrana gelen dizinin Youtube’da da dikkatleri çeken bir izlenme süreci göze batıyor. Cemre Baysel ve Burak Çelik’in başrolünde oynadıkları Senden Daha Hoş dizisi, birincil bölümüyle hatırı sayılır bir reyting almayı başarmıştı. Ancak dijitalde koşul çok daha iyi!

Zira dizinin Youtube’daki izlenme oranları, gösterilen ilginin de gitgide artarak artacağının bir kanıtı gibi! İlk bölüm yayınının gerisinde 5 günlük süre içinde Senden Daha Hoş dizisi, 5 milyon birey tarafından izlendi. İkinci bölüm fragmanını ise yayınlandığı ilk gün 1 milyondan artı kişinin izlemiş olması, dizinin bu yaza damgasını vurmaya daha da namzet olduğunu anlatıyor yaklaşık olarak!

Cemre Baysel hayranlığı Youtube'da Senden Daha Güzel dizisine rekor kırdırıyor! 2

Demin kış sezonundan yeni meydana çıkan izleyicinin yaz dizilerine adapte olamadığı varsayılarak bir kaç birim sonrasının reytingleriyle konuşmanın daha dürüst olacağı bariz. Senden Daha Hoş dizisi, sıradan bir çıkışla başlasa da sosyal medyada gösterilen alaka yüksek. Aynı oranda Youtube’daki izlenme oranları da yükseliyor.

14 Haziran Salı akşam ikinci bölümüyle ekrana gelen dizi, daha çoktan özellikle Cemre Baysel hayranları tarafından yurt dıştan da büyük ilgi görüyor. Baysel’in Baht Oyunu ile romantik komedilerdeki başarısını sürdürmesiyle Senden Daha Güzel dizisine olan ilgide de oyuncunun payının büyük olduğu yadsınamaz!

Cemre Baysel hayranlığı Youtube'da Senden Daha Güzel dizisine rekor kırdırıyor! 3

İlk bölümde Burak Çelik’in sürekli kaslarını gösterdiği sahne izleyenlerden tenkit alırken, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış’ta Can Yaman’ın çoğunlukla kaslarını gösterdiği sahnelere atıfta bulunan izleyiciler, bu durumdan memnun olmadıklarını dile getirmişlerdi sosyal medyada. Senaristler bu eleştirileri dikkate alır mı bilinmez ama Senden Daha Güzel’in tutması için çok fazla kasa ihtiyaç olmadığı da yorumlardan anlaşılıyor!

Dizide Gaziantep’deri gelen bir deri uzmanı doktorla İstanbullu fazla yakışıklı ve çokbilmiş bir estetik cerrahın aşkı anlatılıyor. Kadroda ayrıca Ebru Cündübeyoğlu, Patent Yenilmez, Sevinç Erbulak, Âlem Ercan, Favori Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/cemre-baysel-hayranligi-youtubeda-senden-daha-guzel-dizisine-rekor-kirdiriyor/1327210