Nişantaşı'nda görüntülenen Ceren Yılmaz, "Repo günüm diş doktoruna geldim. Biraz da alışveriş yapıp Kapadokya'ya geri döneceğim" diyerek boş gününü değerlendirdiğini söyledi.

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre alışveriş konusunda bir takıntısı olmadığını dile getiren oyuncu, "'Pahalıysa iyidir' mantığı yok bende. Kalitesi kumaşı iyiyse pazardan da giyinirim. Takıntım yok" dedi.

Ceren Yılmaz'ın bir dergiye verdiği röportajda beslenme alışkanlığı çok konuşulmuştu. Yılmaz, "Sağlıklı besleniyorum, şeker ve undan uzak duruyorum. Günlük en çok salata tüketiyorum. 200 gram protein ve sağlıklı şeker pekmez, hurma ve bal yiyorum. Diyetisyenle çalışmıyorum ama profesyonel oldum bu konuda" diyerek beslenme şeklinden bahsetti.

Yılmaz, muhabirlerin nasıl bir karakter oynamayı istersiniz sorularına, "Savaşçı bir kadını oynamak isterdim. Ben küçükken Zeyna vardı. Zeyna'yı çok severdim, o yüzden o tip bir karakteri oynamak hep hayalim oldu" diye yanıt verdi. Annesi Fatma Yılmaz ise kızını her ekranda gördüğünde ilk günkü gibi heyecanlandığını dile getirdi.

Ceren Yılmaz ise annesinin duygulandıran sözleri karşısında, "Annem beni hiç eleştirmiyor. Hep çok güzel olmuş diyor ama anneannem gerçek sanıyor. 'Kızımı zindana atmışlar' diye ağlıyor. Zor anlatıyoruz onun gerçek olmadığını" ailesinin kendisini izlediğinde verdiği tepkiden söz etti.

Kaynak: www.sacitaslan.com